A körülmetélt embereknek érzéketlenebb-e, a makkjuk?
Figyelt kérdés
olvastam az interneten,hogy a körülmetélt emberek makkján vékony szaruréteg képződik.Ebből a tényből kiindulva gondoltam,hogy talán érzéketlenebbé válik ezáltal a makk.Mindebből arra a következtetésre jutottam,hogy talán a korai magömlés az ilyen férfiaknál nem is létezik?Mert mi van akkor,ha valaki aki nincs körülmetélve,de úgy szoktatja magát,hogy a fitymája hátra van húzva.akkor ez gyógymód lehet nála is.Valóban így van?2010. aug. 20. 19:53
11/17 anonim válasza:
előző: te nem tudsz olvasni! Akkor ide mi van írva? Vakegér! "osszantó. Több körülmetélés után látszik, hogy befoltosodik a makk"
12/17 anonim válasza:
Nekem valahogy nem foltosodik be
13/17 anonim válasza:
Utolsó: típus kérdése, ez is le van írva sok helyen... meg az is, hogy akinek nem foltosodik, ne bízza el magát....
Utolsóelőtti: esetleg tudsz magyarul? Arra gondoltál, hogy TÖBB EMBEREN ELVÉGZETT KÖRÜLMETÉLÉS UTÁN TÖBB EMBERNÉL LÁTSZIK, HOGY...blabla
(Tetszik érteni...)
14/17 anonim válasza:
Többen is említették itt már, igen, valóban befoltosodik a makk, kiszárad sok esetben, mert nem arra van kitalálva, hogy egymagában, nedvesítés nélkül ott álljon a makk.... :(
Én nagyon megszívtam a körülmetéléssel, senkinek nem ajánlom :(
15/17 anonim válasza:
Ezek szerint csak nekem tudták szépen körülmetélni a farkam 23 éves koromban? Az enyém szép, jó, higiénikus, nem foltos, és nem repedezett. Az ég világon semmi baj vele.
16/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, akkor te baromira örülj. Mi meg baromira nem örülünk, akik póruljártunk. Azért remélem, nem probléma, ha elmondja valaki, hogy egy ilyen beavatkozás kockázattal jár, még ha te maradéktalanul elégedett is vagy a csonkolásoddal. Én pl konkrétan nagyon nem. Bocs.
17/17 anonim válasza:
Utolsóelőtti és akkor azzal én mit kezdjek, ha neked jó a péniszed? Az enyém meg nem jó és csomóan vagyunk, akik ezzel így vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!