A körülmetélt makk kiszáradhat?
Mi az, hogy kiszárad? Leszárad? Csörgős lesz?
Ugyanmár semmi baja nem lesz.
Nekem is körül van metélve és ugyanolyan a bőr mint máshol a testemen.
Ha neked most nem száraz, akkor az azt jelenti, hogy nem tisztálkodsz rendesen. Alapesetben is száraznak és tisztának kell lennie, nem szabad, hogy trutyis, nedves legyen.
Engem körülmetéltek és igen, a makk kiszáradhat, gondolom arra kérdezel most rá, hogy kiszáradhat-e úgy, hogy zavaró legyen. Sajnos igen, ez típus kérdése. Kifehéredés tipikus, repedezik, simán. Többmindentől függ. Foltosodott is az évek alatt, egyre inkább, pedig semmilyen nemibetegségem nincs, csak úgy nézek ki :(
Kérges is a repedezettség miatt a tapintása, elég gáz... az urológusok nem is tudnak semmi jót mondani erre, csak annyit, hogy kenegessem. De hát egész életemben nem kenegethetem :(
Főleg azért se kenegetem, mert észrevettem, hogy akkor a makk egy pár nap után már megszokja, hogy kenem valamivel és utána, ha nem kenem, akkor MÉG ROSSZABB lesz :(
Nem viccből van rajtunk/bennünk semmi, a köröm, fityma, szempilla, stb. mindennek funkciója van.
Nekem is nagyon kiszáradt, ahogy az utolsónak.
AMikor a dokikat kérdeztem, mindig csak annyit mondanak, hogy "másoknak még rosszabb" meg "sokkal durvábbakat látunk sokszor" de hát ez nekem nem vigasz :(
Bizony nagyon durván kiszárad, ez típus kérdése, van ilyen :(((((
A körülmetélés egy nagyon rossz, barbár dolog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!