12 cm kicsinek számít felnőtt korban?(20)
Tök fölösleges ezen agyalni, hogy kicsi-e, amikor ez egy adottság, nem tudsz a méreteden változtatni, viszont agyban felnőhetsz hozzá.
Amúgy még egyetemista koromban az egyik barátom büszke volt a saját 20 centis méretére, összejött egy szexmániás csajjal és mesélte, hogy az első aktus után megkérdezte a csaj véleményét a farkáról, aki úgy felelt, hogy jó, semmi különös...
Szóval, ha 20 centised lenne, akkor lehet, hogy rendkívül büszke lennél rá, míg össze nem futnál egy ilyen csajjal, aki azt mondja, hogy semmi különös... :)
24 éves vagyok. Nekem 13 centiméteres. Mellé a dolog szépsége, hogy olyan 67 kiló vagyok és 180 centi tehát baromi vézna. Szóval azt se lehet mondani, hogy fogyással megoldható. Viszont, ha felmennék 80 kilóra testsúlyban, akár gyúrással, egy jó centi biztos eltűnne. Kölyökkoromban amikor 13 éves voltam, ugyanilyen magas, csak 48 kiló, akkor eléggé hosszú volt, tisztán emlékszem. Azóta felszedtem zsírt meg izomzatot is és jó rövid.
A rossz hír, hogy a péniszt természetes módon se hosszabbítani, se vastagítani nem lehet. Engem is rohadtul zavar egyébként, de ez van. Mellesleg nem keresek barátnőt sem és az okok közül ez az egyik.
Igen, eléggé igazságtalan, hogy nem egyforma pénisszel születtünk, de na, ez van, ezt kell szeretni. A nőknek is elég lelki problémát okoz a mellük, akinek kicsi azért, akinek nagy, annak meg azért.
Például futni baromi rossz óriási mellekkel.
Tehát nem kell sajnáltatnunk magunkat, azért, ha kicsi, inkább legyen 12-13 centi és 50 évig ne legyen problémám az egészségemmel, ha választhatok, mint hogy legyen 20 centi, aztán ki-be járjak bármi okból (nem a péniszem miatt) a kórházba.
Szóval örüljünk annak ami van, szegény ember vízzel főz. (és kézzel nőz...)
Törődjünk bele, hogy nem mi leszünk Mr. Big a Szex és New York-ban.
De attól még lehetsz jó lepedőakrobata, gyakorlat teszi a mestert.
Egy tapasztalt tanárnő sokat segíthet, Cicciolina, vagy hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!