12 cm kicsinek számít felnőtt korban?(20)
“Amikor egy nőt egy ennél rövidebb kézujjal is ki lehet elégíteni, akkor egyáltalán nem kicsi.”
Hagyjuk már ezt a azöveget, meg nyelves kommenteket is offoljuk!
A nők nagyrészének NINCS hüvelyi orgazmusa, az aktust mégis igénylik… Csikló orgazmus által tudnak elmenni, de a többség igényli a behatolást és igényli hogy meg legyen dugva. Ezt szebben nem lehet írni. Orgazmust lehet okozni nyelvvel, meg ujjal is, de a többségnek (és nem mindenkinek) kell az az érzés, hogy ki legyen töltve… Úgy kielégítő a szex és nem csak az orgazmus számít.
És erről van egy csomó kérdés is, ahol általában 10/9 nő azon a véleményen van, hogy NEM ELÉG CSAK AZ ORÁL ÉS PETTING.
Segédeszközök bevetéséről is vannak kérdések és ugyancsak a túlnyomó többségnek nagyon kiábrándító a péniszköppeny vagy dildó használata pasival együtt, sokan inkább lemondanának az élvezetről is, de ilyeneket nem használnának!
Egy 12 centis pénisz nem olyan nagyon kicsi, ez az átlag alja, viszont azért kicsi, mert ebből a legtöbb nő gyakorlatilag nem érez semmit…
Bár a hüvely nagyon rugalmas és attólmég, hogy hozzászokott egy nagyobb mérethez, ha bizonyos ideig nem találkozik akkora mérettel, vissza fog szűkülni és a valamivel kisebb méret is ugyanazt a stimulációt fogja neki okozni…
Viszont csak nagyon kevés nőnek van olyan kicsi és szűk hüvelye, hogy a 12 centis, feltehetőleg relatíve vékony péniszt megérzi.
Talán olyan nőknél jobban működik egy ilyen méret, akik még soha nem tapasztaltak nagyobbat, esetleg szüzek és maximum az ujjaikat használták… De ez sem törvényszerű.
Nekem egyébként 11.5 centi a péniszem mereven és vékony is és kifejezetten tapasztalt vagyok szexuális téren és mondhatni komplexusos vagyok, de nem a méretem miatt lettem komplexusos hanem a nők visszajelzésetől… Régen csupán a méretem miatt nem voltam komplexusos, attól lettem az, hogy nem őszinték velem, először nincs baj a mérettel, később meg ha bármin vitázunk, akkor előkerül ez a kártya.
És olyankor nem tudhatom, hogy most mérgében őszinte lett, végig ezt gondolta és hazudott vagy csak ezzel akar bántani… És ez őrjítő.
De nem akarom a női nemet szidni, lehet a férfiak is ezt csinálják például a kövérebb nőkkel.
Viszont volt olyan barátnőm is, aki az elején megmondta hogy kicsinek gondolja, de az érzelmek fontosabbak és ezért velem marad, soha nem hánytorgatta fel a méretemet vitáknál sem és akkor kiegyensúlyozott voltam érzelmileg, annak ellenére is hogy ki lett mondva hogy kicsi.
Viszont a többség bűntudatot érez azért amiért egy olyan tulajdonság vált ki belőlük negatív érzelmeket, amely nem befolyásolható… Ezért azt gondolják, hogy jobb hogyha nem őszinték. Pedig az őszinteség MINDIG jobb… Igen, nekem sokkal jobb, hogyha tudom hogy konkrétan a méretem miatt dobtak ki, mintha ott hagynak találgatni, hogy mi nem jó bennem, esetleg csak utalnak a méretre. Pontosan azért mert legalább tudom, hogy erről NEM ÉN TEHETEK!
A komplexusom miatt voltam pszichológusnál is, de csak ártott.
Ilyeneket mondott, hogy “ugyan mindig a méretről van csak szó, a formáról sosem, holott az emberi pénisznél nincs tökéletesebb formájú nemszrev egy nő megtermékenyítséséhez”.
Mert ja, a szexualitásban az a fontos hogy képesek vagyunk e megtermékenyíteni a másikat… Hát rohadtul nem.
Az a baj, hogy a szexuálpszichológia az a kispéniszű férfiakat megnyugtatni akarja, de nem objektív, ami nagyon gáz…
Nem a lelket kell simogatni, hanem őszintének kell lenni, egy komplexust nem lehet úgy feloldani, hogy el hazudjuk a VALÓS negatívumokat amik az adott állapottal járnak.
Ez pont, hogy csak erősíti a komplexust, mert azt az érzetet kelti a komplexusos egyénben, hogy rá hárítanak minden felelőséget.
Például itt vagyok én 11.5 centis pénisszel és pontosan tudom, hogy létezhet olyan nő, akinek ez elég lesz… Engem annyira nem zavar, hogy ilyen nőből kevés van, a marematikai esély az bőven meg van arra, hogy megtaláljam. Nekem ez elég.
Viszont a 100/99 nőnek nem elég ez a méret (tegyétek szó ezekre a kezeteket és úgy mondjátok, hogy elég), amivel nincs baj, de az nagyin zavar hogy 10/8 nő, azok közül akinek NEM ELÉG ez a méret, TAGADJA, csak azért hogy a saját lelkiismerete jobb legyen.
Tehát azt mondja, hogy pl. bennem van a hiba (a kis méret nem hiba, vagy erény, csupán egy adottság ami nem rajtunk múlik), ami pedig nem is a méretem és azért nem vagyok jó… Holott kismilliószor átéltem, hogy egészen addig jó voltam, amíg nem tudták, látták, vagy tapasztalták meg a méretem!
Oké, oké, sok pasinak vágya, hogy ugyanúgy meg tudjanak döngetni egy nőt, mint a filmekben, de attól még nem fog sikerülni.
Másrészt, hiába írod, hogy 100/99 nőnek nem elég ez a méret, attól még 100-ból 50 nőt egész élete során nem fognak a úgy megdugni, ahogy szeretné, vagy ahogy a filmekben látta.
100-ból 50-et viszont igen, ők viszont örülnek neki.
Attól még, hogy azt mondja neked a partnered, hogy elég neki a 12 centis péniszed, még igenis törekedhetsz rá, hogy minden létező módon kielégítsd, tk. a nyelveddel is, vagy ahogy kéri. És igen, ettől valóban nem lesz 20 centis, 3 ujjnyi vastag farkad, de lesz szexuális életed a pároddal és nem azon görcsölsz folyton, hogy elég vagyok-e neki, vagy sem.
#42.
De ezt a nyelv, meg ujj dumát úgy nyomjátok, mintha az átlagos és nagy pénisszel rendelkező embereknek nem lenne nyelve és ujja, mintha nem használhatnák ugyanolyan jól azt is, hogy mellette meg nem kicsi a farkuk sem…
Sokan nem használják a nyelvüket egyáltalán és sok nő a száját sem.
Mintha nem tudnád. :)
#44.
Nekem ez új.
Teljesen őszintén írom…
#46.
Nem egyéni preferencia.
Ami átlag alatti az kicsi…
Ez nagyon álszent duma, hogy egy ilyen dolog lehet szubjektív!
Egy 165 centis férfira mondhatjuk azt hogy magas?!
Nem!
Ha van egy 145 centis nő, akkor hozzá képest lehet magas, de akkor is azt mondjuk hogy “ez a férfi ahhoz a rendkívül alacsony nőhöz képest magas” és nem azt hogy “magas”.
Ha valakinek elég a 12 centis pénisz, akkor sem mondhatja azt hogy “ez átlagos” vagy hogy “ez jó nagy”, azt mondhatja, hogy “bár kicsi, nekem tökéletesen elég”.
És biztos van ilyen, de nagyon ritka és felesleges azért hiú ábrándokat kelteni a kérdezőben, vagy a válaszokat olvasgatókban, hogy mondjuk Te mint nő jobban érezd magad.
47-es. Rendben, a kicsi kicsi, a nagy nagy. Ettöl függetlenül szerintem nem kéne lezuzni azt a kevés önbizalmát is az embernek ami van neki. Nem tudom te mit szolnál hozzá, ha egy olyan dologban ami neked érzékeny pont valaki szépen két lábbal beleállna, mondván hát igen ezt megszivtad.
Persze nem kell ábrándokat kelteni, de nem is a világ vége ez, lehet ettöl még normális kapcsolata az embernek.
#48.
Fent leírtam, hogy akkor voltam egyedül kiegyensúlyozott egy kapcsolatomban, amikor őszintén ki lett mondva hogy kicsi a méretem, de az érzelmek fontosabbak…
A komplexus kifejezetten azok miatt alakult ki nálam, akik nem voltak őszinték, csak akkor bántottak ezzel amikor veszekedtünk. Ezt is leírtam fentebb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!