12 cm kicsinek számít felnőtt korban?(20)
Az enyém 13, és már sajna nem fog nőni, és én is szeretnék 20 centiset, de nem ez a legnagyobb probléma az életben.
Van egy mondás, ha kicsi a farkad, toldd meg a nyelveddel! Ezt teszem én is és nem panaszkodnak a lányok! ;)
11-esnek van igaza.
Nyugodj meg. Nem a méret a lényeg.
#6-ossal egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy a technika is sokat számít. Lehet valaki sikeres ezzel a mérettel vagy épp kevésbé hatékony egy nagyobbal.
Nem kell ezen aggódni, mi nők se vagyunk ám tökéletesek 😊
Eszembe jutott egy vicc... :)
Ifjú feleség a nászéjszaka után:
- Há, Gázsi, nem válámi nágy vonóvál muzsikáttá á zéjjel...
Mire Gazsi:
- Há, á fene se góndóttá, hogy ilyen nágy hodálybá kee jáccáni...
Végeznek műanyag implantátum beültetést péniszbe, ilyen félcső jellegű nem túl hosszú implantátum, de hasznos lehet merevedési zavarok esetén. Te esetedben, a kicsi méreted okán lehet kisebb-nagyobb komplexusod, ami miatt nem tudsz esetleg teljesíteni. Olvastam, hogy valamelyik balti országban rutinszerűen végzik, el tudom képzelni, hogy itthon is van ilyen plasztikai sebész.
Én is gondolkodtam rajta, nekem is volt problémám a méretemmel, de idővel átlendültem a pszichikai teher részén és már tudom kezelni. Mondhatni lenyugodtam és magabiztosabb lettem. Már azt is tudom milyen nőkkel próbálkozzam és milyenekkel ne. Nyilván 185 centis csatakancákkal nem kezdek ki a 168 centis alacsonyságommal, de a 160 centis nőknek meg nem kell 20 centis farok. Főleg, hogy van nyelvem is és imádom használni. Szóval, szerezz tapasztalatokat és nyugodj le! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!