12 cm kicsinek számít felnőtt korban?(20)
""a nem a méret a lényeg" ezt olyanok mondogatják, akiknek kicsi a farkuk."
Lehet, hogy a tiéd is az, nem tudhatjuk. Nem mintha számítana abból a szempontból, hogy milyen a lelked...
Szerintem se a méret a lényeg, hanem hogy hogyan használod, bár az tény, hogy közel a 180 cm-el nem éreznék belőle sokat, de pl barátnőm, aki 160 cm, neki a 15 cm is néha fáj, szóval fel a fejjel, csak alacsonyabb lányokat kell keresni.
23/N
#34: Teljesen butaság, amit írsz. Nincs korreláció a magasság és a hüvelymélység között (pont ahogy a férfi méret és a magasság között sincs...volt osztálytársam 168 cm, neki egy 23 centis figyel a lábai között, erről ennyit).
A kérdezőnek: igen, ez kicsi. De abszolút nem kell elkeseredni. Egyéjszakázni nem egy sikeres méret, tény, de ha lesz nő, aki beléd fog zúgni, nem fogja érdekelni a méreted. Tapasztalatból beszélek, nekem 11 cm, exem élvezte. Vagy legalábbis nagyon jól megjátszotta, de sosem vágott a fejemhez erre irányuló sértéseket, még akkor sem, amikor igazán rosszban voltunk.
A vastagsága számít jobban. Ha vastag, ámde rövid, az nem baj. Hiába hosszú, ha nem elég vastag. Szerintem a legtöbb férfinak rendben van vastagságügyileg, egészen az első szülésig. Onnantól már nem elég vastag. Ez persze nem a férfi hibája.
Tehát előbb-utóbb minden pasi szembenéz a ténnyel, hogy a nője számára bizony kicsi lett a szerszáma. De mint mondtam, ez nem a férfi hibája. A nőé sem. Ilyen a természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!