Fiúk! Ti borotváljátok a hónaljszőrötöket 14-15-16 éves korban?
Én borotválom.
0.egy nő, lány szerintem a simát, és a borostásat nem tartja taszítónak
1.elég cink ha nem, szerintem ez a mai fiatalság körében nem kérdés, hogy kell borotválni
2.nem izzadsz annyit, nincs ami még jobban megtartsa a hőt
3.könnyebb tisztítani
4.könnyebb az izzadásgátlót is ott hasznosítani
Megjegyezném: Apám 40-es évei kezdeteiben jár, és nem borotválja, de hát régebben más világ volt, én erre azt mondom, hogy korfüggő, meg, hogy ki-hol él...
A hónaljkutyát, és a fanszőrzetet ne vegyük egy kalap alá.
Fanszőrzet szerintem nem jó csupaszon, elég b*zis, na az cink tényleg, én ezért Philips hajvágózom...:P Egypár millisre meghagyva..
én szoktam...más havert is látom hogy borotválja...
15/F
Akár van hónajszőr akár nincs akkor is izzadsz,szóval ez hülye duma,a bacik így is úgy is ott vannak.A bu.is kinézet,vagy lányos nem = azzal hogy az is valaki.De szerintem is a teljesen csupasz teset,fa.rok,az nem férfias,a lányok csinálják ezt,ahogy a hajvasalást,szeméfesét,de már egyre több csajszis fiú is,fiúsat még sem mondhatok.
Én nem borotválom,de van hogy én is vágok belőle,ha trikót hordok.
17
Előző:
Sokkal higénikusabb, nézz utána!
Csak ha nem mosakszol akkor higénikusabb,de a hónajszőr leborotválása nem olyan gáz,a többit én is ellenzem,elég metrosexuális,feminim vonás.ja és én sem borotválom,jó hogy van szőr,legalább nem néznek kisgyerknek,férfias,ha jól alakítja ki magának az ember,ja nem vagyok csupa szőr típus ,és hogy magas vagyok,meg kicsit idősebb kinézetű annak is örülök.
15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!