Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Ti borotváljátok a...

Fiúk! Ti borotváljátok a hónaljszőrötöket 14-15-16 éves korban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ki írta azt a marh-ságot hogy 14 éveseknek nincs szőre,hát lehet te valami roppant fejlettlen voltál ezek szerint,mert mindenki magából indul ki,nekem is volt már 12,5 évesen hónaj és fanszőröm is,én nem borotválom,a haverjaim se,ja 17 vagyok és alul is csak ritkítók ollóval ha csaj van a láthatáron.
2010. aug. 24. 16:23
 42/65 anonim válasza:

Szerintem borotváljátok,sztem nem szép ha szörös,vagyis nekem nem teccik ez csak az én véleményxem,és szeirntem egyátalán nem bu_zis..szoval:D

15/L

2010. aug. 26. 00:06
 43/65 anonim ***** válasza:
15 vagyok és nem,néha ollóval nyírók a hónajból,de borotvált láb,vagy far.k azért az már túlzás,akkor ha valaki erre vágyik keresen magának általánosiskolást.
2010. aug. 26. 11:09
 44/65 anonim ***** válasza:
17%

a majdnem 16 éves fiú vagyok... :D hát figyelj... nem kell ahhoz melegnek lenni valakinek,mert igényes magára. valaki csupaszon szereti valaki meg szőrösen... ennyi... múltkor kicsit elírtam... van szőr rajtam... alul nincs és a hónaljamon. :D viszketek,ha azon a két pontos szőrös vagyok... én is örültem,hogy szőrösödtem,mint minden kisfiú,de egy idő után már irritáló számomra. :)

15,5/F

2010. aug. 30. 15:14
 45/65 anonim ***** válasza:

a teljesen leborotvált tök az már nem igényes,az nem férfias,az lányos,ott divat a csupaszítás.Fúj ez hányni való.A hajvasalására is amit a lányoktól vettek át,azt mondja a sok lányos gyerek,hogy igényesség,ahogy a szemfestésre,haj melíra.Miről beszélünk,a lányoktól átvett dolgok,már rég nem igényessek.

Én nem boroválom,fazonra nyírom alul is és fölül is.

16.

2010. aug. 30. 17:25
 46/65 anonim ***** válasza:

15,5/F

hát akkor inkább fogalmazzunk úgy,hogy ki,hogy szereti... nekem így tetszik... :D akinek meg nem jön be... hát nem kell ránézni... szerintem az a hányni való,hogy ha egy lány kielégít orálisan vagy épp te őt,és szőr marad a szádban... :D:D

2010. szept. 1. 17:58
 47/65 anonim ***** válasza:

15,5 éves gyereknek,hát még marha kisfiú vagy és elég feminim is,férfi hol lennél még,ahhoz kell még legalább 8 év,meg elve elég fejlettlenek a maiak,sok 15-16 évesen alig 170-175 cm,ami nem sokkal magasabb a lányoknál.A túl szőrős sem jó,de a csupasztott csirke szerintem is feminim hajlamra utal elég nagy fokban.

Nem borotválom,formára szoktam a hónajt és a fanszőr is vágni.Az ismerettségemből sehol sem divat a teljes csupasztás,v. hajvasalás,és a tükör előtt pepecselés órák hosszat,de mégis normális,ápolt a külsünk.Az öccsém is 16 éves és ő sem borotválja le teljesen,náluk sem trend ez.

23/F

2010. szept. 3. 20:04
 48/65 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sok itt a nőies hajlammal megáldott fiatal,hát dzsungelt én sem hagyok magamon,a hónajam azt ollóval szoktam rövidre vágni,meg alól is,de azért a teljes borotválás,a rózsaszín,meg lilla,csőgatyó, meg a pár említett cucc még,nagyon lányos,gázos dolog.

Túl sok filmet néznek,meg sok nyávog is mint a csajok.

16

2010. szept. 5. 11:42
 49/65 anonim ***** válasza:

nem,így is egyre több a lányos gyerek,mert ami igaz az igaz,így a haverokkal maradunk kivéltelnek.ja azért adunk magunkra,de arra is hogy látszodjon pasi vagyok nem csaj,ha túl dús akkor lehet vágni belőle.

15,3/4

2010. szept. 7. 20:15
 50/65 anonim ***** válasza:
nem,17
2010. szept. 9. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!