Fiúk! Ti borotváljátok a hónaljszőrötöket 14-15-16 éves korban?
Szerintem borotváljátok,sztem nem szép ha szörös,vagyis nekem nem teccik ez csak az én véleményxem,és szeirntem egyátalán nem bu_zis..szoval:D
15/L
a majdnem 16 éves fiú vagyok... :D hát figyelj... nem kell ahhoz melegnek lenni valakinek,mert igényes magára. valaki csupaszon szereti valaki meg szőrösen... ennyi... múltkor kicsit elírtam... van szőr rajtam... alul nincs és a hónaljamon. :D viszketek,ha azon a két pontos szőrös vagyok... én is örültem,hogy szőrösödtem,mint minden kisfiú,de egy idő után már irritáló számomra. :)
15,5/F
a teljesen leborotvált tök az már nem igényes,az nem férfias,az lányos,ott divat a csupaszítás.Fúj ez hányni való.A hajvasalására is amit a lányoktól vettek át,azt mondja a sok lányos gyerek,hogy igényesség,ahogy a szemfestésre,haj melíra.Miről beszélünk,a lányoktól átvett dolgok,már rég nem igényessek.
Én nem boroválom,fazonra nyírom alul is és fölül is.
16.
15,5/F
hát akkor inkább fogalmazzunk úgy,hogy ki,hogy szereti... nekem így tetszik... :D akinek meg nem jön be... hát nem kell ránézni... szerintem az a hányni való,hogy ha egy lány kielégít orálisan vagy épp te őt,és szőr marad a szádban... :D:D
15,5 éves gyereknek,hát még marha kisfiú vagy és elég feminim is,férfi hol lennél még,ahhoz kell még legalább 8 év,meg elve elég fejlettlenek a maiak,sok 15-16 évesen alig 170-175 cm,ami nem sokkal magasabb a lányoknál.A túl szőrős sem jó,de a csupasztott csirke szerintem is feminim hajlamra utal elég nagy fokban.
Nem borotválom,formára szoktam a hónajt és a fanszőr is vágni.Az ismerettségemből sehol sem divat a teljes csupasztás,v. hajvasalás,és a tükör előtt pepecselés órák hosszat,de mégis normális,ápolt a külsünk.Az öccsém is 16 éves és ő sem borotválja le teljesen,náluk sem trend ez.
23/F
Hát nagyon sok itt a nőies hajlammal megáldott fiatal,hát dzsungelt én sem hagyok magamon,a hónajam azt ollóval szoktam rövidre vágni,meg alól is,de azért a teljes borotválás,a rózsaszín,meg lilla,csőgatyó, meg a pár említett cucc még,nagyon lányos,gázos dolog.
Túl sok filmet néznek,meg sok nyávog is mint a csajok.
16
nem,így is egyre több a lányos gyerek,mert ami igaz az igaz,így a haverokkal maradunk kivéltelnek.ja azért adunk magunkra,de arra is hogy látszodjon pasi vagyok nem csaj,ha túl dús akkor lehet vágni belőle.
15,3/4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!