Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Ti borotváljátok a...

Fiúk! Ti borotváljátok a hónaljszőrötöket 14-15-16 éves korban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim válasza:
Kinek mi tetszik ízlések és pofonok de attól még nem lesz bu zi valaki ha borotválja és ugyanúgy lehet férfias is.
2010. aug. 21. 21:18
 32/65 anonim válasza:

Szia! A te korodban teljesen természetes hogy elkezd szőrösödni a hónaljad. Minél hamarabb kezded el borotválni, annál erősebb lesz a későbbiekben. Szerintem ebben a korban még semmiképp se akarj megszabadulni tőle hiszen még magad sem tudod később mi fog tetszeni. :)

A lányok felének az tetszik ha pucér, a felének meg az ha szőrös.. Szóval valójában aki neked lesz való az majd úgyis úgy szeret ahogy vagy. :)

(szerintem egy pucér hónalj is lehet csúnya) Én aztmondom várj még ezzel, és figyeld meg majd a barátaid, nem csak te fogsz ezzel kűzdeni. Úgy hagyd meg ahogy a legjobban érzed vele magad! :)

Én amúgy a szőröset sokkal férfiasabbnak tartom, mint mostanában a divatosnak titulált csupaszságot a férfiaknál. Kitartást:)

24/ lány

2010. aug. 22. 10:40
 33/65 anonim válasza:
91%

Szia!

Gongoltam segít,ha írok,15 éves lány vagyok...

A lányoknak egyébként kifejezetten NEM vonzó,ha egy fiú szőrtelen. ennyi:)

2010. aug. 22. 11:23
 34/65 anonim ***** válasza:
12%

borotváld nyugodtan.... én is borotválom,nem vagyok sehol szőrös.... visszataszítónak találom... :S egy nőn még inkább,de akár hány lányt megkérdeztem eddig a szőrös p....ről mindenki azt mondja,hogy ne legyen szőrös... :D többek közt barátnőm is ezt mondja :) jaaa,és magasról teszek a más véleményére... szerintem te is sza*d le magasról ki mit mondd. ha te úgy érzed magad jól akkor másnak semmi joga nincs leszólni téged!! :)

15/F (lassan 16):D

2010. aug. 22. 12:18
 35/65 Kazama válasza:
8%

Én borotválom a hónomallatt...

A mellkasomat sem szeretem ha szőrős, de azt semmiképp nem szabad borotválni, mert csak szívás lesz :D

Arra ilyen "szőreltávolító" krémet használok, melynek az a neve, hogy Depilan for men. Beken, vár 5 percet, leszed és voila :D

Szerintem így kényelmesebb és én jobban érzem magam így.

Szerintem nem b*zis... Az a b*zis, ha egy srác fülbevalót hord, és puszival köszön :D

2010. aug. 22. 17:34
 36/65 Kazama válasza:
Jah de én 23 vagyok :D
2010. aug. 22. 17:34
 37/65 anonim ***** válasza:
87%

Én csaj vagyok és nekem és a barátnőimnek kimondottan taszító a teljesen lecsupaszított férfi test,ill. ebben az esetben nem beszélnék férfiről.A túl szőrős nekem se jön be,de a csupasz kuki az már túlzás.Az esztétikusan fazonirozott teset jön be,de a lábszőrhöz senki ne nyúljon,az már nagyon túlzás.A szőrős hónaj sem zavar,ahhoz nagyon dúsnak kellene lennie hogy zavarjon.

Nálunk még általánosban és középsuliban kicikizték volna a csupaszított fiúkat,hisz úgyis azt várták hogy legyen szőrük és ne fejlettlen csupasz kisfiúk legyenek.De most is vannak középiskolás fiú unokaöccséim és ott sem divat ez.

2010. aug. 22. 17:56
 38/65 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk az osztályban a fiúk közülsenki nem borotválja,a későnérők még örültek is neki,hogy végre nekik is van,mert már régóta vártak rá,és végre utolértek minket.Én most megyek középsuliba,de ott se fogom borotválni,a csajok is férfiasabbnak tartják ha van szőr,ha meg túl dús lenne idővel,majd rítkítok inkább.
2010. aug. 22. 18:22
 39/65 anonim válasza:
A töködön sincs még ször 14 évesen mi a f. akarsz ?
2010. aug. 23. 11:37
 40/65 anonim ***** válasza:
Ha normálisan fejlődik valaki,nem kisnövésű,későn érő akkor bőven lehet 12 évesen már szőre odalennt(nálunk és sok haveromnál már volt,ja és 160 cm körül voltuk 12 évesen),csak a fejletleneknek nincs 14 évesen.Még a későn érők is többnyire elkezdenek már fejlődni ennyi idős korukra.Egyébként nálunk se volt divat a suliban,meg az öccséimnél sem az,egyik 7.-es,,másik most végzős középiskolában és meg már dolgozom.
2010. aug. 24. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!