Fiúk! Ti borotváljátok a hónaljszőrötöket 14-15-16 éves korban?
nem kell örülj neki,hogy van,legalább látszik hogy fiú vagy és már nem kisfiú.Szerintem nem férfias a lecsupaszított férfi test,na ne legyen dzsungel,de undorító amikor a tökökről is teljesen leborotválják a szőr és úgy néznek ki,mint valami tökös veréb.Szóval azért hagyon már ott valamit,csak vágja fazonra,ha túl sok a szőrőd,azt is lehet fazonra vágni.A csupasz lábtól meg hányok,az már tényleg bú.is.
És nem a szőrtől van az embernek szaga,hanem az izzadástól,erre vannak a spray-k.Döntsd el mi a jó neked,ha túl szőrős vágj belőle kicsit ollóval.
Én borotválom már jó 3-4 éve, eleinte szúrt egy kicsit, de már régóta nem.. jobban érzem magam, ha nem szőrös a hónaljam, nem tartom túl esztétikus dolognak. Viszont el sem ítélem.. ki hogy érzi jobban magát, ettől nem lesz b*zi az ember.. Más dolog, hogy vannak olyan lányok, akik a borotvált hónaljra +pontot adnak.. Amúgy ha hosszú, és kilóg akkor érdemes legalább megvágni egy kicsit.
21F
Én a barátnőimet kérdezgettem róla, hogy nekik ezzel kapcsolatban mi a véleményük és kivétel nélkül annak a híve voltak, hogy legyen szőrös, mert valamilyen szinten ez is a férfiasság egyik jele.
A másik pedig, hogy nekik nem egy csupasz csiga kell.
Lehet, hogy csak pont nálam vannak ilyen ismerősök, de az a legbiztosabb, ha megkérdezed majd az aktuális csajod véleményét és aszerint cselekszel.
Amúgy én nem borotválom.
21/F
Szerintem egy pasi, hogyha mindenhol csupasz, az bizony b.zis. Viszont az sem jó, ha felemeli a kezét, és fejbevág a pamacs, ami kikandikál. Ezért szerintem ha nagyon durvának, sűrűnek meg hosszúnak találod, akkor nyírj belőle, de ne teljesen... Mert az NEM férfias, és megjegyzem azoknak, akik a szagok miatt aggódnak: a dezodor és a zuhanyzás, pláne együtt csodákra képes! :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!