Egész éltembe fog zúgni a fülem?
Figyelt kérdés
2020 október 24.-én kezdődött. Este 3-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan zúg a fülem, először a jobb aztán reggel 7-re már a bal is kezdte.
Három napig nagyon zúgott. Jelenleg elviselhető a zúgás.
A halásom ugyan olyan jó mint 24.-e előtt, csak néha nm hallok valakit rendesen a zúgás miatt.
Akinek fülzúgása van az mennyi ideje él vele együtt.
Akinek sikerült megszüntetnie a zúgását az, hogyan csinálta?
Kort és nemet is írjatok!
16/F
2021. jan. 10. 15:17
21/36 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy.
2021. jan. 17. 11:53
22/36 anonim válasza:
Próbálj meg C-vitamint szedni és ginkgo bilobát
24/36 A kérdező kommentje:
Változatlan a helyzet:(
2021. febr. 7. 22:23
25/36 anonim válasza:
Én 32 vagyok, úgy 10 éve minimum zúg a fülem.
Gyerekkoromban mindig fülhallgatóval aludtam el, ez lett az eredménye :D
26/36 anonim válasza:
Ha beírod a Google-ba hogy Tinnitus balance (ez egy új technológia), kidob egy csomó oldalt, ami egész hihetően írja hogy minden okot ki tudnak vizsgálni, és meg tudnak oldani minden típusú fülzúgást. Én apósom miatt olvasgatom, csak őt sajnos nem lehet elrángatni az orvoshoz.
27/36 A kérdező kommentje:
:(
2021. márc. 12. 17:32
29/36 A kérdező kommentje:
:(
2021. márc. 14. 10:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!