Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiús szülők! Ti meddig ellenőr...

Fiús szülők! Ti meddig ellenőriztétek, hogy a fiatok rendesen megmossa a kukiját?

Figyelt kérdés
Amíg együtt fürödtünk ez nem volt lényeges, mert láttam hogy nem hanyagolja el. De pár napja már egyedül megy fürdeni és félek, hogy elblicceli.
2021. jan. 1. 10:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még bőven nézték.
2021. szept. 1. 14:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is igazán azt kell ellenőrizni, hogy megmossa e a kukiját, hanem azt, hogy hátrahúzható e a fitymája. Ha könnyen hátrahúzható nagy valószínűséggel meg is mossa rendesen. Két fiam van és apaként kb 14 éves korukig néha rákérdeztem, és volt, hogy amikor fürödtek rá is néztem, hogy rendesen hátra tudják e húzni. Tudom sokakat ez megbotránkoztat, a gyerekek cikisnek tartják, de ha minden szülő igy tenne nem írogatnának ide a tizenéves fiúk, hogy mit csináljanak mert nem tudják hátrahúzni. Ugyanis a szülő minden tekintetben felelős a gyermeke egészségéért. És a fityma hátrahúzhatósága is ide tartozik.
2021. dec. 17. 17:52
 23/26 anonim ***** válasza:
89%
Én 12 évesen felrántottam a gyereknek mert nem akart szót fogadni. Egyszer ha olvassa az itt feltett kérdéseket ebben a témában hálás lesz érte.
2021. dec. 17. 22:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen 13 eveskorig kell ellenőrizni nálunk volt hogy letapadt vagy begyulladt
2021. dec. 18. 15:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 éves koromig

Utána már csak rákérdeztek 1-2 évig

2022. nov. 24. 21:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Kb 13 éves koromig nézték
2023. febr. 13. 10:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!