Fiús szülők! Ti meddig ellenőriztétek, hogy a fiatok rendesen megmossa a kukiját?
Figyelt kérdés
Amíg együtt fürödtünk ez nem volt lényeges, mert láttam hogy nem hanyagolja el. De pár napja már egyedül megy fürdeni és félek, hogy elblicceli.2021. jan. 1. 10:46
11/26 anonim válasza:
Mi addig figyeltünk rá különösen, míg el nem kezdett szőrösödni ott lent.
12/26 anonim válasza:
#11 és utána már miért nem? Mi változott?
13/26 anonim válasza:
#12 pont ugyan ez merült fel nekem is.
14/26 anonim válasza:
12 éves korig szerintem nyugodtan
15/26 anonim válasza:
Bar en nem szulo vagyok, hanem a gyerek oldalrol, de nalunk is miutan elkezdett noni a fanszorzetem, mar nem jarkaltak be. Gondolom mivel abban az 1-2 evben amikor serdultem szegyenlosebb voltam es nem orultem ha bejarkalnak
16/26 anonim válasza:
Én meg a 12 éves ék is néha megnézem
17/26 anonim válasza:
Anyám nézte meg kb. 10 éves koromig.
(Mellékesen megjegyezném, ami szerintem szintén fontos, hogy rákérdezz majd 12-14 évesen, hogy minden rendben van-e odalent és hátra tudja-e húzni ernyedten vagy erekcióban a fitymáját. Nekünk az iskolaorvos több fiút is kiszűrt 14 évesen az osztályomban...)
19/26 anonim válasza:
Nekem 14 évesen még nézték néha
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!