A Xeter (koleszterin-csökkentő gyógyszer) szedése valóban libidó csökkenést, impotenciát okoz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 21:26
1/9 anonim válasza:
Igen, én nem is szedem, pedig elméletileg kéne. Diétával viszont még jobb értékeket lehet elérni. Szóval a disznótoros, szalonna felejtős, helyette sok zöldség, gyümölcs, sovány húsok, hal, és sport.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Akkor valószínű,hogy nálam is ez a gyógyszer az okozza a problémám. Bár más gyógyszert is szedek. A béta blokkoló gyógyszerrel már leálltam. A Salazopyrinnel nem állhatok le, mert akkor kiújul a bélfekélyem és vérzik.
2020. dec. 21. 21:43
3/9 anonim válasza:
Egyátalán nem vettem észre,pedig 2 éve naponta szedem.
4/9 A kérdező kommentje:
Én már több mint tíz éve szedem.
2020. dec. 21. 22:04
5/9 anonim válasza:
Nem. Viszont ha nem szeded, a koleszterin okozta érelmeszesedés okozhat impotenciát.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, az orvostudomány nem igazán egzakt tudomány, vagy legalább is nagyon bonyolult.
2020. dec. 22. 00:40
7/9 anonim válasza:
"A béta blokkoló gyógyszerrel már leálltam."
Pedig az nagyon fontos lenne.
Mit szedsz, vagyis mit kellene? Én betalocot szedek, és semmi ilyen problémám nincs tőle, viszont ha nem szedem (volt hogy egy ideig leálltam vele), akkor olyan kap el mint egy pánikrohan, kapkodok a levelgőért, fulladok, olyan érzés mintha futottam volna, és rámjön a szédülés is. Szóval azzal azért vigyázz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 22. 00:42
9/9 A kérdező kommentje:
Metoprolol.
2020. dec. 22. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!