Tudnátok segíteni a párom spermaképének értelmezésében?
Figyelt kérdés
Ez milyen eredménynek számít?
Miért fontos a hormon illetve a here UH, ha elvileg nem lett rossz a spermaképe?
2020. dec. 20. 00:32
11/14 anonim válasza:
Nekem is az az egyetlen "rossz", de azt mondta a doktornő, hogy az még nem baj. Bár nekem amiatt kellett csináltatnom és fagyasztatnom, mert a jobb mellékherémben van egy tumor és műteni kell. Azt mondta a doktornő, hogy lehetséges, hogy amiatt rosszabb az az eredmény. De sok minden okozhatja a rossz morfológiát: [link]
12/14 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint neked is 2-3 % lett?
Akkor tulajdonképpen ezzel még teherbe lehet esni spontán?
De jó...egy kicsit te is megnyugtattál.
Nálatok mióta nem jön a baba?
Amúgy jobbulást és gyors gyógyulást neked a műtét után.
2020. dec. 22. 00:05
13/14 anonim válasza:
3% lett. Köszönöm. Babát még nem tervezek, nincs is kivel. A műtét miatt kellett teszteltetni illetve, ha lehetséges fagyasztással tárolni, mert csökken ilyenkor a nemzőképesség és a biztonság kedvéért kell fagyasztatni, ha természetes úton nem sikerülne, legyen mihez nyúlni.
14/14 A kérdező kommentje:
ja értem...igen az egyik barátunknak is le kellett adnia ilyen célból a spermáját. Igaz neki más jellegű műtéte volt, de ugye nála is fennállt a meddőség lehetősége.
2020. dec. 22. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!