Igaz ez nem egy teljes hónap hőgörbéje, de kérem segítsen valakit aki tapasztaltabb ezek értelmezeseben?
Ez az első hónapod, amikor méred? Hol méred? Mert picit alacsony a hőd luteálisnak. Ha ismeri a szervezeted a tankönyvet, akkor legalább 0.2-0.3°C fokot tartósan emelkednie kéne a hődnek (Esetedben ez legalább 36.4-5°C.)
Ha volt ovud, akkor talán jó helyre húzta be (esetleg 12-13. nap jön szóba). A 10. nap után gyakorlatilag csak a bázishőre mászik vissza jó ideig, az nem emelkedés szerintem. Olyan előfordul, hogy nincs konkrét hőleesés vagy lépcsőzetesen emelkedik, de az gyanús, hogy egy hét után kezd el picit emelkedni.
Egyébként ha te is ilyen "lépcsőzetes típus" vagy, akkor használj ovutesztet vagy nézz más jeleket is (pl. a nyák figyelgetése), mert a hő nem fog sokat segíteni (nekem is csak 1-2 nap után kezd el lépcsősen emelkedni a hőm, csak annyit tudok megmondani, hogy volt-e ovum az adott hónapban vagy sem).
Szia!
Tenyleg alacsony a hőd de en a 15. napra tippelek amugy ovunak igaz h 10.nel leesett a hő, de utana maradt az ami az elejen. Valtozast a 15. Nap utan latok. Szerintem jol huzta be :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!