Holnapra nem várom és nagyon izgulok, mert 10 hónap után talan sikerült? Leírom tapasztalataim és a tiétekre még kíváncsibb vagyok?
10 hónapja próbálkozunk.Volt hogy óvu teszteltem is,de semmi.2 hónapja nem ovu teszteltem de már tudom azért mikor van ovum.Voltunk kb most is abban az időben együtt,de most tényleg nem figyelgettem magam mikor "kell" szeretkezni.
27 naposak a ciklusaim.3-4 nappal előtte mindig barnázok.És most semmi.Ami jót is jelenthet,mert 6 évvel ezelőtt voltam terhes es akkor sem barnaztam mikor sikerült.Menzi fájdalmaim voltak az elmúlt napokban de inkabb azt érzem a bal oldalam mintha szurkálgatna egyfolytában.De mindig csak ott.Derekam fáj még picit.És ennyi.Illetve volt pár napig krémes folyásom,de most száraz vagyok.Nagyon izgulok!:)
Írnátok nekem tapasztalatokat?Holnap ha nem jön meg szombat reggel tesztelek(azért nem hamarabb,mert biztosra szeretnék menni,ugyanis mindig koran teszteltem eddig a semmit)
Az jó, ha megpróbáltad kicsit elengedni. Én a 11. hónapban jutottam el odáig hogy lesz@rom nem érdekel tovább. Sikeres hónap volt. Pedig már a nyakamon volt a nagy kivizsgálás.
A tünetek tényleg nem mondanak sokat. Nekem is teljesen mensi előtti tüneteim voltak, kivéve, hogy a hátam is nagyon szokott fájni, de most nem.
Köszi az eddigi válaszokat!A helyzet változatlan.Semmi barnázás hál istennek! :)
Mindig pontos 27 napos ciklusaim vannak,amit minden esetben barnázás előz meg 2-4 nappal.Holnap kiderül.Holnap lesz a 27.nap
Sziasztok!Igen.Sajnos megjött 28 napra.Viszont legalább nem barnáztam előtte napokkal.
Azóta eltelt újabb hónap.Péntekre nem várom.Szintén nem barnázom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!