Szerintetek esélyes ez a hónap babára hőgörbe alapján?
Az biztos, hogy a ciklus.hu rossz helyre húzta be most az ovulációt, mert a 14. ciklusnapon lett pozitív az ovu tesztem és szurkált is petefészkem, másnap voltam nőgyógyásznál, aki már nem látott semmit, csak egy 12 mm-es tüszőt, azt mondta, hogy hajnalban valószínű megrepedt. Azóta elég szépen fent van a hőm, sőt tegnap feljebb is ment. Szerintetek ez jó jel? :)
Köszönöm!
Nem tudom egyeseknek miért kell ilyen bunkónak lenniük.. Minek szólsz hozzá, ha nem tudsz normálisat vagy ha amúgy nem is érdekel?
Azok véleményét vártam volna, akiknek már alakult így a görbéjük. Vagyunk néhányan, akik évek óta próbálkoznak és minden apró dologba kapaszkodni próbálnak. Ez legyen a legnagyobb hibám. :) Ti pedig remélem boldogok vagytok. ;)
Biztató a görbe, ha meg kb 1 hetig magas erdemes tesztelni.
Illetve egy kerdes fogalmazódott meg bennem. Ahogy lattam eleg magas az ebredesi hőd, nincs veletlen pajzsmirigy betegseged? (ezt csak olvastam, nem torvenyszeru, csak irtam)
Köszönöm a választ. :)
Szerencsére nincs gond a pajzsmirigyemmel, csak ebben a hónapban alakult így, hogy magas az ébredési hőm, 4 hónapja mérem és a többi hónapban 36.6 körül volt általában a ciklus első felében. Nem tudom mitől lehet, hogy ebben a hónapban magasabb, de mivel én is megijedtem elmentem vérvételre és azt mondta a háziorvos és a nőgyógyász is, hogy tökéletes az eredményem.
Ma reggel 37,4-et mértem már. Mindig ugyanakkor 7-kor mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!