Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valaki, akinek rendszerese...

Van valaki, akinek rendszeresen látja orvos a fütykösét? Illetve nem csak látja, hanem persze meg is vizsgálja..

Figyelt kérdés
A legtöbb fiú hihetetlenül fél (legalábbis az itt olvasottak alapján) az orvosi vizsgálattól. De miért? Miért rossz az, ha egy orvos látni akarja, hogy minden rendben van-e a golyókkal vagy éppen hogy könnyen hátracsúszik-e a bőr?

2020. jún. 15. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert kipakolja a férfiasságát és ott kiderül hogy nem is akkora mint amekkorábak behrangozza.

Egyébként komolyra fordítva a szót.

Sokan félnek attól, hogy közben merevedésük lesz. Ha az lesz sem gond, nem ő lesz az első de az utolsó sem akinek az lett közben. A dokim elég sok mindent láttak már.

Másik ok, hogy fél attól, hogy kiderül hogy valami baj van. Ilyen rossz hírt pedig nem szeret senki sem kapni.

2020. jún. 15. 05:38
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon sokan szégyenlősek a mai fiatalok közül. Ez érthető, hiszen én sem mutatnám meg akárkinek, de az orvos mégiscsak orvos, ezzel (is) foglalkozik. Közrejátszhat az is, amit előttem írtak mindkét indok. Nálam anno a gyerekorvos el is zárkózott az elől, hogy megvizsgálja, kb. 15 éves koromban szólt, hogy ha gáz van a farkammal vagy a herékkel, urulógiára menjek, ne hozzá. Szerintem amúgy semmi rossz nincs egy ilyen vizsgálatban, max pozitív visszajelzés, hogy minden rendben. Ha meg valami nem oké, akkor legszebb ideje kiszűrni. Csak hát inkább húzzák-halasztják azt a néhány perces vizsgálatot vagy passzív agresszívan nem engedik, holott az ő érdekükben történik, nem a doki szórakozása végett.

19F

2020. jún. 15. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:

2 évente szokott státusz vizsgálat lenni nálunk,és akkor a doktornő meg szokta nézni. Aki nem akarja annak nem kötelező. Én letolom mindig a nadrágom, kb 3p az egész. Felhúzza a fitymámat, áttapintja alaposan a heréim,+ a szőrzet alapján meghatározza a nemi fejlődés szakaszát. Semmi fájdalommal nem jár csak kellemetlen. Szerintem hasznos dolog, hogy megnéznek minket ott is, sok rendellenességre fény derülhet. Nagyon sokan ellenzik, pedig tényleg pár perc és teljesen a saját érdekünk. Valóban sokan félnek attól hogy valami bajuk van, és inkább eltitkolnák.

A

2020. aug. 25. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
:O Ilyen van?! Az enyémet csecsemőkorom óta nem látta orvos.
2021. márc. 27. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!