Fiúk, ki az, aki közületek rendszeresen részt vesz orvosi vizsgálaton és nem ijed meg, ha az orvos a golyókat is megvizsgálja, illetve hátrahúzza a fitymátokat?
Én rendszeresen járok, nem szoktam megijedni
16/f
Helyes, végre valaki! Én a szűkebb baráti társaságomban is feltettem ezt a kérdést és meggyőztem a fiúkat, hogy 2 héten belül mindenki csináltat egy komplett szűrővizsgálatot, magamat is beleértve.
Ha valaki csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, csak tessék!
Én megvizsgálom szívesen a fitymátokat és a golyóitokat is alaposan :)
(tapasztalt meleg pasi vagyok) :)
Nem megijjednek,csak baromire nem mindegy milyen orvosnak mutatod meg,meg önszántadból teszed,szakorvosnak vagy sem és milyenek a körülmények.
Még sima orvoshoz sem szeret senki menni,ha csak nem hipohonder,nem hogy a szerszámát kitenni akárkinek mert dr. van a neve előtt,meg van mivel nilyen krvoshoz kell menni..Férfiak is már ha mennek szűrésre urológushoz mennek,nem házi vagy üzemorvoshoz.
Csajok sem az iskola orvosnak mutatják meg,nem hiába vannak szakorvosok.
Nekunk suliban rendszeresen megnezi es 4en vavyunk bennt a szobaban, de nem volt meg kellemetlen.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!