Nagyon ciki, ha orvosi vizsgálaton feláll, miközben az orvos hátrahúzza a fitymámat?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 22:56
1/10 anonim válasza:
nem legalább potesebbnek látszol max féltékeny lesz potenciádra cinkes helyzetbe is helyt áll
meg volt már am?
2/10 anonim válasza:
Nem áll fel. Ha a vizsgálatra nem úgy gondolsz, mint szexre, akkor nem áll fel. Ha szexre gondolsz közben, akkor feláll, de ebben az esetben nem vagy normális.
3/10 anonim válasza:
Egy ilyen vizsgálat nem tart sokáig és amúgy is izgulsz majd, szóval inkább összemegy, mint feláll. De ha mégis felállna, akkor se aggódj! Az orvos tudja, hogy ez néha előfordulhat.
4/10 A kérdező kommentje:
sajnos nekem már az iskolaorvosikon is mindig felállt, amikor a herék áttapintása közben megkérdezte a doki, hogy könnyedén hátra tudom-e húzni a bőrt a makkról, így már tudtam, hogy néhány másodperc múlva hátrahúzza...
2015. jún. 8. 00:01
5/10 anonim válasza:
Iskola orvosok után már vége annak hogy a doki azt nézegesse hátra tudod e húzni .Ha nincs panasz,nagyon rutinosak ezek a vizsgálatok .Az orvos csak ott időz el többet,ahol rendellenésséget észlel .
6/10 anonim válasza:
Nem ciki, nekem is mindig feláll
7/10 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy tuti találnak valami bajt és akkor levágják. Biztos hogy nem fog felállni
8/10 anonim válasza:
Mért van szükség orvosi vizsgálaton erre?
Ahogy kivettem már felnőtt férfi vagy,tehát ha csak valami gond van a nemiszerveddel akkor kell urológushoz elmenni,máskülönben nem.
De iskolás korban sem kötelező ez a vizsgálat,nem hiába van erre szakember.Lányok intim részeit sem az iskola orvos vagy munkahelyi orvosuk nézegette.
9/10 anonim válasza:
Sima orvos nem fogja a nemiszervedet nézegetni,köze nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!