Van olyan akinek pl stressz vagy betegség miatt kihullott a haja, de később visszanőtt?
Figyelt kérdés
A 2019-es év nagyon stresszes volt számomra.
Családi, munkahelyi és egyéb problémák is voltak/vannak.
Észrevettem hogy elől nagyon sok hajam kihullott.
Vannak kis hajszálak amik kezdenek nőni a ritkás vagy kopasz folton, de nem tudom visszakapom-e a régi hajam erősségét.
Nincs a családomban kopasz, szóval nem értem miért hullhat ill. ritkul.
Hallottam hogy volt ember akinek hasonló okokból hullott ki, de később visszajött a haja.
2019. nov. 15. 11:44
1/2 anonim válasza:
Igen. Államvizsga utan egy foltban kihullott. Pár hónap múlva visszanőtt. De ez ritka. Inkabb más okot keress. Pl verszegenyseg miatt gyakrabban fordul elő hullás. Érdemes csinaltatni egy vérképet.
2/2 anonim válasza:
nagynénémnek autoimmun betegség miatt hullott nagyon. meggyógyult, visszasűrűsödött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!