Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. A lágyékomban a nyirokcsomóimat simán ki tudom tapintani, nagyok. Fájdalmat érzek a szemérem dombnál, és a jobb lábamban,a sípcsont környékén.

2 hete voltam kórházban, ahol megvizsgáltak, ez áll a diagnózisban: "Pathologia nyirokcsomó megnagyobbodás nincs. Képalkotó vizsgálatok kórosat nem igazoltak."

Vettek vért is. Negatív volt. Ultrahangon is megnéztek (Vese, máj, gyomor, alhas, herék, lágyék), minden gyönyörű és egészséges..

De a fájdalom ugyan úgy fent áll. Ma éjjel szúró mellkasi fájdalomra riadtam, plusz fájnak a nyaki izmaim. Nagyon sokat stresszelek, aggódok, pánikolok hogy mi okozza ezt.. Nagyon félek a ráktól.. Kérlek, segítsetek!

2017. jún. 7. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyaki izmok görcsösek lehetnek a sok stressztől, ezért fájnak, masszírozd át izomlazító krémmel és csinálj nyaktornát. Mellkasi szúró fájdalom általában stresszes tünet. Mivel kivizsgáltak és nem találtak semmilyen bajt, jobb lenne ha megnyugodnál és nem képzelnél be súlyos betegségeket. Félelmeidet vezesd le sporttal, kirándulással, járj társaságba és éld az életed.
2017. jún. 7. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Segítek.Olvasd el többször is azt a részt a leleteiden, hogy:Negatív!
2017. jún. 7. 14:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Miert?
2017. jún. 7. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, nincsen semmi bajod. Hidd el, az orvosok értik a dolgukat a kórházban!

Egyébként a lágyékrészen pubertáskorban teljesen normális a fájdalom. A herék, a nemzőszervek ilyenkor alakulnak ki, alakulnak át. Ezt nekem is egy urológus mondta, amikor két éve nála jártam here fájdalommal, herén dudorral.

20/f

2017. jún. 7. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez a faszedli csak azt tudja kérdezni folyton, hogy miért? Miért? Miért?

Miért ne? Hülyegyerek.

2017. jún. 7. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg hát folyton ezt a vacak webbeteget, napidoktort, informedet bujom ha valami bajom van..
2017. jún. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!