Különbség metélt és metéletlen pénisz között?
Már csecsemő koromban körülmetéltek, azt hiszem fitymaszűkület miatt, de hát ezt ugyebár akkor még nem közölték velem. Sokáig nem tudtam mi a különbség metélt és metéletlen között, aztán most így 17 évesen olyan érzésem van mintha kimaradnék valamiből. Utána olvastam a neten, de semmivel nem lettem okosabb, vegyes vélemények vannak a dologról. Egyesek szerint nagyon jó dolog, mások pedig azt szajkózzák hogy megbánták. Persze tudom hogy ez a hajó már elúszott, innen már nincs visszaút, de ettől függetlenül mégis nyugtalanít valami, mert pl. olyat is olvastam, hogy az állítólagos kevesebb érzékelés miatt a metélt férfiak durvábbak a barátnőikkel szex közben, amit én nem szeretnék.
Szóval örülnék, hogy nálam valaki okosabb meg tudna dobni pár tapasztalattal, vagy hogy ő ezt hogy élte meg.
Előre is köszönet a komoly válaszokért.
Ha élvezed a masztit, élvezni fogod a szexet is.
Akiknek levágják tizenévesen a bőrt, nekik nehezebb megszokni, nálad semmi különös dolog nincs, ilyen vagy és kész.
Engem nyolcadikos koromban metéltek körül. A legnagyobb különbség kb az volt, hogy előtte ki tudtam úgy verni, hogy fel-le húzogattam rajta a bőrt, most meg nem. Az igaz, hogy előtte nagyon érzékeny volt érintésre a hegye, most meg már alapból nem, de "nedvesen" szerintem nagyjából olyan mint régen. Nem hiszem, hogy sokkal kevesebbet érzékelnék, vagy hogy emiatt durva lennék, de nincs előtte-utána tapasztalatom. Cserébe legalább mindig akcióra kész. :P
A lényeg h szerintem nem maradsz ki semmibol :D Egy darab bőr ami vagy van, vagy nincs. Illetve te legalább nem emlékszel rá, meg nem kellett megszoknod utána, szóval szerintem te jártál jobban. :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!