1/10 anonim válasza:
Jajh istenem már megint egy ilyen. Hagyjuk már ezt a faszméregetést. Ha azt mondom igen innentől nem is akarsz szexelni?
Sztem de. Úgyh tök mind1 ki mit mond.
Am csak h megnyugtassam a kis lelked a válasszal átlagon aluli vagy átlagos.
Ki melyikbe sorolja.
2/10 anonim válasza:
Dehogy kicsi!!!
Van még ideje nőni, és valószínűleg fog is.
3/10 szamo77db válasza:
Rendben van, ne gyötörd magad miatta.
4/10 anonim válasza:
Sajnállak és együttérzek veled. Nekem felnőttként csak 15 és a te korodban valami hasonló lehetet. Ez miatt tönkre ment az életem , egy lánnyal se szexeltem, drogos alkoholista lettem és mára pszihopata. Szóval nem sok jó vár rád se. Vagy esetleg próbálkozhatsz hátha egy lány megszán vagy becsapód őket és nagyobbat mondasz...
5/10 Aanonymus válasza:
Nekem 15 évesen 19cm,de szerintem a tiéd is felnőttkorra eléri a magyar átlagot (15,5).Azt is tudni kell hogy Indiában az átlag 8-9 centi.
6/10 anonim válasza:
Ez most csak egy burkolt farok méregetés, ugye?
7/10 szamo77db válasza:
Hagyd abba ezt a méricskélést, rágódást a méreteden. Komolyan mondom, bele fogsz őrülni!
8/10 Bubbb válasza:
Semmi gonnd nincs a méreteddel! Teljesen normális a te korodban! A normál pénisz 12-14cm! Szóval nincs okod drogos alkoholistává válni , vagy hazudozni a méretedről.
Jó az úgy , ahogy Isten megadta.
9/10 Tibike90 válasza:
Én szerintem nem annyira, én 12 éves vagyok, nekem 13 cm pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!