Mit tegyek, ha rosszul szívódik fel a vas a szervezetemben?
Esetleg egyél kevesebb gabonát, főleg kevesebb lisztet, mert ezek elég sok tápanyagot ürítenek ki a szervezetből.
vagy még ajánlom ezt a táplálékkiegészítőt, nekem bevált, habár nekem nincs komoly felszívódási zavarom, csak enyhe emésztési problémám: [link]
1#, köszi, elolvastam.
"Ráadásul a sok zöldség a kálium miatt a vasfelszívódás ellen hat."
Közben meg kell a kálium, a sok zöldség a szervezetbe, szinte naponta eszek banánt...
Ok, hogy mindennek van előnye, hátránya, de ezt nem gondoltam volna. Olvasgattam pár idevágó cikket és normális oldalakról, ott is hasonló volt, hogy az egyik a másik ellen hat.
Azért kipróbálom a májkrémet, bár a májkrémről fater azt mondta, hogy a kutyának sem való... Nekem nincs vele bajom, de már régen ettem belőle, mármint a májkrémből.
Gondolta a háziorvosra, hogy hátha mond vmi hasznosat, illetve biztosat, mert háziorvos, de nagyon ritkán szoktunk találkozni, ami jó azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!