Valamiből hiány lehet a szervezetemben vagy nagyobb a baj?
Okozhat ilyesmit a sok stressz, vagy valamilyen betegség is. De első körben szerintem szedj vastablettát, mert vashiány is lehet. (Ennek további tünete pl. a fáradtság is.)
Ha egy-két hónapon belül nem rendeződik, akkor menj el bőrgyógyászhoz.
Nem tudom.
Én még csak nemrég kezdtem szedni, de másodjára is ugyanazt vettem (NeoFerro Folgamma, vényköteles). Nemsoká megyek laborba, többek között a vasszintet is ellenőriztetni - ha okés, akkor nem szedem tovább, ha nem okés, akkor szerintem maradok ugyanennél.
Én nem hajhullás miatt kezdtem el szedni, hanem fáradtság miatt, és egy hónap alatt lényegesen jobban érzem magam. Mondjuk szedek más ásványi anyagokat és vitaminokat is, ezek összesített hatása is lehet.
Jut eszembe, szelént is szedhetsz, úgy emlékszem, annak is jótékony hatása lehet. Én azt már cseréltem, a második alkalommal organikus szelént vettem (BioCo), állítólag ez jobban felszívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!