Az gáz ha nem fürödtem 8-9napja?
Figyelt kérdés
Úgy érzem kicsi a víznyomás nem elég nagy és ezért nem fürödtem2019. jún. 15. 19:24
1/10 anonim válasza:
:D
nem kicsit lenne gáz, ha igaz lenne.
bent a házban is 30 fok van, napi 3x tudolok, és izzadok, mint egy ló, pedig túlsúlyos se vagyok.
nem hiszem, hogy van ember, aki ne adná el a lekét egy kis hűvös vízért a napokban...
2/10 A kérdező kommentje:
Nem is zuhanyoztam és nem is fürödtem
2019. jún. 15. 19:29
3/10 anonim válasza:
Nekem nem gaz, nem en szagollak. :)
4/10 anonim válasza:
És még ki is mered jelenteni. Te is tudod, hogy gáz, különben nem tetted volna fel a kérdést.
5/10 anonim válasza:
Nem kerültek az emberek? jesszus, egyébként azon kívül hogy mindenki akivel abban a kilenc napban találkoztál elitél a higéniád miatt, semmi bajod nem kéne hogy legyen
7/10 anonim válasza:
Eleg,ha nagywc utan lent megmosod magad naponta,amugy meg eleg hetente furodni.
8/10 anonim válasza:
Ilyenkor nem a legjobb,mert 6 nap után már ez is melegit.
Kevésbé kopik le .
9/10 anonim válasza:
Egy unatkozó gyerek, nyári szünet, nem tudja mit kezdjen magával.Kár nekik ez a sok szünet.Én gyerekkoromba tudtam mit kezdjek magammal, élveztem a szünidő minden percét.
10/10 anonim válasza:
A fenét.
Megszépíti a nosztalgia.
Vártuk a nyarat, mint a messiást, de sokszor mi is unatkoztunk.
Amúgy jó egy hónap után sikerült rátalálnod a kérdésre, mikor már a kérdező rég el is felejtette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!