Vajon mi lehet ez, van okom félni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Körülbelül egy hete felfedeztem a nyakam jobb oldalán, az állkapoccsont alatt egy kisebb duzzanatot. A duzzanatra az enyhe fájdalma hívta fel a figyelmet, majd ez a kellemetlen érzés elmúlt, azonban a csomó megmaradt. Elmentem hát a körzeti orvoshoz megnézetni, Megvizsgálta, és azt mondta, hogy cisztának tűnik. Természetesen kaptam UH beutalót. A csomó nem növekszik, illetve egyáltalán nem vehető észre, csak ha tapintással. Ennek ellenére mégis annyira félek, hogy daganat.
2010. júl. 2. 17:06
1/2 anonim válasza:
nekem nyirokcsomó van ott ami volt hogy fájt is és duzzadt volt pedig nem voltam beteg, nemtudom miért tűnt cisztának az orvos szerint, biztos jobban ért hozzá
2/2 anonim válasza:
Szerintem is nyirokcsomó, a daganat meg egyébként is más jellegű. Nem egy tömött, jól elkülönülő csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!