Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van okom vajon félni 20hetes...

Van okom vajon félni 20hetes genetikai uh-tol?

Figyelt kérdés
pont olvastam itt hogy valakinél ezen a vizsgálaton ették észre hogy valami baj van a pici szívével.és most én is félek mi van ha nálam is kiderül valami.eddig is nagyon féltem de most hogy olvastam teljesen elkezdtem izgulni. eddig minden eredményem tökéletes csak a vérképem nem mert az elsö 12 hétben nem volt étvágyam és alig kajáltam és akkoriban vették le ..azota helyre állt az étvágyam.ha minden eredményem jó attól még lehet baj a babámmal ? ö már nem szeretném elveszíteni..bele is halnék :S
2010. ápr. 24. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem ne parázz feleslegesen,az egyikőtöknek sem tesz jót.Miért lenne bármi baj?Így nem szabad hozzáállni!Kellemes babavárást! :)

36 hetes km

2010. ápr. 24. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A genetikaira én is úgy mentem, mint aki bele akar halni.Teljesen felesleges aggódnod.Sem Neked, sem a babának nem tesz jót, ha idegeskedsz.Gondolj arra, hogy az uh mekkora élmény lesz majd.Soha nem felejtem el, amikor ott láttam meg először a babám mosolygós pofiját.

Nyugalom!Inkább sétálj nagyokat ebben a szép időben, és élvezd a kismamaságot!

7 hós baba anyukája

2010. ápr. 24. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:
igazatok vna...köszi a biztatást :D
2010. ápr. 24. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
én kedden megyek a helyi genetikára és csütörtökön Pestre a női klinikára tiszta para vagyok mert a 12 hetes vérvételem nem túl jó a dokim szerint nincs gond de ezt csütörtökig valahogy kibírom úgy próbálok át esni ezen az időszakon hogy ha eszembe jut hogy esetleg baj lehet mondogatom magamnak és beszélek hozzá is hogy egészséges vagy ....aztán mikor megmoccan valahogy tudom hogy jól van és biztos jelzi hogy na most már elég a parából rendesen megnyugtat a kis angyalkám :-)
2010. ápr. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!