Mit tegyek hogy elviseljem?
Figyelt kérdés
Holnap megyek vérvételre és egy rossz emlék miatt (vérvétel után eszméletlenül rosszul lettem és egy csepp tartotta hogy ne àjuljak el utánna napokig rosszul voltam) elviseljem? Holnap reggel kell mennem és már most félek:S2019. febr. 18. 20:41
1/3 A kérdező kommentje:
jah és kimaradt, hogy azt mondta hogy nem ihatok előtte semmit mert befolyásolhatja az eredményt pedig eleg sűrű a vérem :/
2019. febr. 18. 20:43
2/3 anonim válasza:
Eloszor is vervetel utan ulj par percre, vigyel vizet es igyal is meg vagy 3 decit.
Vervetel kozben es utan pedig probald elterelni az agyad masmerre.
Lehet az is segit ha melylevegot veszel elotte es kozbe, csak arra figyelj hogy hogy hasi legzes legyen, ne mellkasi.
3/3 A kérdező kommentje:
Túl éltem bár le kellett fektetni utánna mert majdnem elajultam :D xD de lényeg túl éltem xD
2019. febr. 19. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!