Mit tegyek, hogy könnyebben elviseljem az évfolyamtársaim az egyetemen?
Egyszerűen ki nem állok őket. 10-en vagyunk, most kezdjük a másodikat. Egyetlen egy lány van, akiben még nem csalódtam (egyébként mindenki lány), a többi viszont mind csalódás okozott. Elsőben az egyik lánnyal komolyabb össze tűzésem is volt. Alapjáraton csendes, vissza fogott vagyok, de nálam is ki lehet húzni a gyufát, és ez a lány kihúzta a gyufát, méghozzá neki van az évfolyamon a legnagyobb szája, ki pletykálja állandóan a másikat, rólam is pletykált, bolhából elefántot csinált. Az egész évfolyammal egybe véve az a bajom, hogy egymás szemébe mosolyognak, és a házukba döfik a kést. És még itélkeztek is rólam, meg még sorolhatnám. Frászt kapok, ha meglátom a csoport chat-ben, hogy írtak, ezért kikapcsoltam a chat-et, annyival könnyebb hogy nem csipognak, így akkor nézem meg, amikor idegileg felkészültek rájuk.
Frászt kapok attól is, hogy hamarosan látnom kell őket, de meg kell csinálnom azért, mert olyan szakmát tanulok, ami szeretnék lenni.
Hogyan viseljem el az ilyen embereket?
Köszönöm a válaszokat!:)
Utolsó válaszoló, én csak a szaktársaim utálom... Nem vagyok antiszociális, de ezektől az emberektől írtózom.
Ezzel én is pontosan így vagyok.:)
Esetleg megtudhatod hogy fiúk vagy lányok vagytok? Mert szerintem másképpen kezeli a dolgot egy fiú, meg másképpen egy lány.:)
Én 22 éves lány vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!