Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utálnak az évfolyamtársa...

Miért utálnak az évfolyamtársaim annyira kint tornázni?

Figyelt kérdés

Mindig nyavajognak, ha kimegyünk tornaórán, de miért? Főleg akkor nem értem, ha tök jó idő van. Szerintem egészségesebb és kellemesebb is kint mozogni, mint bent a rideg hangulatú tornateremben.

Ti hol szerettek jobban mozogni, kint vagy bent?

2014. máj. 19. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Mert kint hideg van, mert egyszál miniben ce kelljen má' grasszálni, mert a kipufogófüst valójában egyáltalán nem egészséges.
2014. máj. 19. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs hideg kint, nem divatozni mész, hanem sportolni, és nem mászkálni, meg grasszálni kell, hanem ismételten sportolni, továbbá nem mindenki lakik Budapesten. Vidéken 99 százalékban nem érezni a füstöt.
2014. máj. 19. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Vidéken mindig térdig ér a sár (sz*r), és az évi maximum hőmérséklet 10 fok.

Tényleg, vidékieknek telik egyáltlaán tornaruhára? Mert akkor megvan miért.

2014. máj. 19. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondja a budapesti bunkó aki még életében nem járt vidéki nagyvárosban. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy falun előfordul a sár, de kevesebb is az allergiás, atópiás, autoimmun megbetegedés.
2014. máj. 20. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár már nem vagyok sulis, de bent sokkal jobb volt.

Nagyon nem bírtam a napot, egy árnyékos rész sem volt az egész pályán. Sokkal jobb volt a hűs terem, ahol lehetett röplabdázni, tollasozni, kosarazni. (A pályára csak a focilabdát vihettük ki.)

Plusz utáltam a kinti felszerelést végigcipelni a városon.

2014. máj. 20. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Kint jobb. Kellemes az idő, ha kiküld futni leshetjük a kosaras fiukákat, néha oda is megyünk hozzájuk, na meg lehet cigizni a kiserdőben, ahol nem figyel.
2014. máj. 20. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A "jó idő" szubjektív, tűző napon sportolni egy kicsit sem egészséges, viszont felettébb megterhelő a szervezetnek. Imádtam júniusban a betonon és gyöngykavicson futni, remek ötlet volt a tanár úrtól... Többnyire azt sem szokták szeretni a diákok, hogy minden arra járó nézheti őket, amíg hajladoznak és futkorásznak. A levegő valóban jobb kint, de ez kevés ahhoz, hogy élvezetessé tegyen egy testnevelésórát.
2014. máj. 20. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos divattá vált panaszkodni, nyafogni, utálni a tornaórát stb. Szükség van a testnevelésre! Még nem tudjátok, mennyit veszít az, aki már tanulókorában elhanyagolja magát.

Aki meg azt hiszi, hogy vidéken nem telik tornaruhára, az egy kicsit nézzen körül a világban. Előfordulhat, hogy a fővárosban sem telik mindenkinek. Sokan költöztek vidékre (Budapestről is),mert egészségesebb ott élni.

2014. máj. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!