Fizikai vagy szellemi munka árt jobban az egészségnek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 01:34
21/38 anonim válasza:
Én erveltem nem szajkarateztam veled ellentétben. De te nem tudsz semmi logikusat mondani csak jössz a szokásos "bezzeg régen" dumával. Mert bezzeg régen nem volt koleszterin meg ilyenek pedig két pofára ettek a zsíros szalonnát. De volt, csak nem tudtak róla. Régen is volt derekfajas csak nem tudtak hogy az gerincserv. Régen is sok hülye volt, de nem volt internet így csak a család tudta ha valaki hülye.
22/38 anonim válasza:
Azzal hogy most azt mondom hogy igazad van megnyugszol? Mert látom te egy olyan emberpalánta vagy aki addig mondja itt a beszédjét amíg el nem éri azt hogy neki van igaza.
23/38 anonim válasza:
Bizony vannak ilyen okostojások akiket még szétis verhetsz kinn az utcán az öklöddel vagy leverni a vesédet gumibottal vagy meglőni egy nem halálos ponton,még akkor is okoskondának hogy de ez így meg úgy
24/38 anonim válasza:
Nem. Azzal nyugodnek meg ha elmondanád miért nincs igazam. Mert annyira nekem tamadtal hogy gondoltam biztos mondasz valami okosat amire nincs válaszom.
25/38 anonim válasza:
Ezért is írom hogy rendben,neked legyen igazat.Nemszeretném magam felhúzni rajtad,mivel az ilyen emberekkel mint te nemegyszer volt problémám (esküszöm )az általánostól kezdve egész a szakközépig voltak hozzád hasonlók
26/38 anonim válasza:
Szóval te veressel akarnál meggyőzni az igazadrol. Ha nem fekudnek itthon betegen és lenne jobb dolgom biztos nem folytatnek ilyen magasroptu beszélgetést. De így legalább szórakoztat a vergodesed.
27/38 anonim válasza:
Hát én is sok olyannal találkoztam akik nem ertettek valamihez de mégis mindenkinél hangosabban okoskodtak. Úgyhogy te se huzol fel.
28/38 anonim válasza:
Tévedsz.Nekem nem az igazság kell.Szimplán az ilyen embereket nagyon nem szeretek akik úgy kezdegetnek belém ami nem az én erősségem.A szájkaratéban te lehetsz a győztes,de az utcai bunyóban nem
29/38 anonim válasza:
Elég béna lehetsz ha beteg vagy és itt töltöd az idődet.Inkább tévézz,vagy nézd a national geographit vagy a discovery channel-t
30/38 anonim válasza:
Jaaa hogy most meg nőnek adod ki magad? Ez jó.Jókifogás sose rossz.
Az én szakmámban ha nem vagy kemény akkor neked annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!