Fizikai vagy szellemi munka árt jobban az egészségnek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 17. 01:34
11/38 anonim válasza:
Ez a 21-dik század.Az emberek ahelyett hogy keményen dolgoznának inkább elkerülik,helyette megcsinálják az érettségit,azzal kapsz egy munkát amiben csak ülsz és írsz
12/38 anonim válasza:
És hiába sérültek le azok a testépítők akik túlterhelték magukat.Nekik Megérte.Ugyan kockáztatták az egészségüket,de cserébe elérték a céljaikat
13/38 anonim válasza:
Azok az emberek most öregek. Nem, akkor tényleg nem panaszkodtak mert fiatalok voltak. De most már érzik a hatását. Nekem elhiheted, ebben dolgozom nap mint nap. Ezért vagyok ilyen "okos". Ha nem lenne igazam munkám se lenne.
14/38 anonim válasza:
És nem mondtam azt sem hogy a szellemi munka nem árt. Az egész napos számítógép előtt ülés is hazavagja a gerincet és a szemet. Minden munkának megvan a hátránya.
15/38 anonim válasza:
Lenne munkád,csak nem olyan amit szeretnél
18/38 anonim válasza:
Nem bizony. Nem tudsz érvelni akkor jön a támadás.
19/38 anonim válasza:
#16 ki beszél itt veszítésről.Talán ezzel a béna trükkel akarsz belőlem hülyét csinálni,vagy mégjobb,mindent amit mondok (írok) azt ellenem akarod fordítani hogy végül én legyek a bűnbak.De elkell hogy vegyem a kedved,sajnos én nem vágom a szájkaratét pláne nem itt a neten.Szóval mondhatsz bármit is,nemfog érdekelni addig amíg személyesen nem fogod velem közölni a mondanivalód.
#17 ezt most kinek írtad hogy nem fogod be? A 70
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!