Hány gramm béta-blokkolótól állhat le az ember szíve?
De hány grammos volt az?
Nem áll az csak úgy le, előtte órákat szenvedsz.
Elgyengülsz, összeesel, magad alá csinálsz stb...
Inkább rontja a pumpafunkciót, ezáltal "jobb" esetben elájulsz és nem szenvedsz, rosszabb esetben csak össze esel és szenvedsz a földön fél napot, 1 napot kivéve ha öreg vagy mert akkor az amúgy is gyenge szív nem bírja ki a terhelést.
A hexal 50 mgs volt - abból benyomattam 40 db ot.
Eléggé szédültem is másnap. A vicc az volt hogy szívritmus zavarom amire eredetileg is szedtem az hetekre elmúlt (mivel nem tudtam új gyógyszert felíratni ezért nem is volt baj).
A fronyátból 025öst szoktam akár az egész üveggel (100 db) + még iszok is rá. Mások kevesebbtől is állítólag meghalnak (nemtomhogyvanez). Igaz ki szoktam tőle csúszni rendesen a képből, úgy hogy kb semmire nem emlékszem, és közben hülyeségeket is csinálok.
Az a helyzet hogy szerintem ezek a gyógyszerek előbb hazavágják pl a májat vagy valamit, és akkor abba hal bele az ember - mint hogy pl hogy leálljon a szív, vagy a légzés.
(Már én is teljesen más módon élem ki a szuicid hajlamaimat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!