Hány életet élünk? Hányszor halunk meg? Azt mondják, az ember a halála pillanatában 21 grammot veszít a testsúlyából. Mennyi az a 21 gramm? Mennyi vész el? Mikor veszítjük el azt a 21 grammot? Mi vész el vele? S mennyit nyerünk? És mit nyerünk?
"Hány életet élünk? Hányszor halunk meg?"
Akik elfogadják, hogy létezik a lélekvándorlás, azok szerint annyi életet élsz, ahányszor megszületsz egy bármilyen anyagi testben (és annyiszor is halsz meg). Akik nem fogadják el a lélekvándorlást, azok azt mondják, hogy csak egyszer.
Sokan vannak, akik azt mondják, hogy létezik az ún. "túlvilág", amit megtapasztaltak akkor, amikor pl. műtét közben vagy balesetkor rövid ideig a klinikai halál állapotában voltak, de visszahozták (újraélesztették) őket.
A lélekvándorlásról nekem is vannak tapasztalataim és több olyan könyv is született már, amelyek szerzői utánajártak és bizonyítékokat sorakoztatnak fel a másik testben való újraszületésre.
Korábban én sem hittem benne úgy, mint most sokan mások, de amióta tanultam erről és közeli élményeim is voltak/vannak róla, most már nem kételkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!