Nem tudok aludni, mit tehetnék ellene?
oh egy félig meddig sorstárs.Én se feküdtem le ma este,vagy tegnap vagy hogy mondjam.Nekem amikor fősulira mentem akkor kezdődött, szinte semmit sem aludtam, viszont napközben nem voltam álmos, csak le voltam lassulva.
VISZONT!Én soha nem voltam depis, sőt még ilyen fáradtan is a társaság közepe tudtam lenni.
Nekem is azt mondták, "mert nem fáradsz le".-hülyeség!6-kor keltem és este 7-nél hamarabb nem értem haza, itthon is csináltam elég sok mindent és ez hétfőtől péntekig így ment.
Próbálj meg társaságba járni szerintem, este tornázz, fuss, vagy esetleg egy meditációs cd-t rakj be (én azon el tudok aludni).
Nem lehet rossz egy meditációs CD szerintem sem. Egyébként nekem egy picológus mondta egyszer: néha vegyünk be egy szem altatót, és legalább intenzíven pihen az elménk. És ez még nem azt jelenti, hogy rászokunk. Nagyon ritkán, de néha még alkalmazom.
Mindegy, valamit találj ki, mert ki fogsz purcanni, kell a szervezetednek a pihenés. Másrészt az egész életed felborult. Okos vagy, találd meg a legmegfelelőbb megoldást, de pihenj !
Köszönöm a válaszokat! Gondolkodtam már azon, hogy elmegyek az orvoshoz. Csak féltem, hogy nem vesz komolyan. Egyébként voltam most bevásárolni az egyik barátnőmmel, és végig kisebbségi komplexusom volt. Nem értem, eddig mindig volt elég önbizalmam.
Külön köszönöm a harmadik hozzászólónak az írását, megnevettetett:)
A harmadik hozzászóló, a második is egyben.
Illetve most ujra itt van.
Nekem is vannak alvás problémáim, bár én 7 éve folyamatosan éjszakázom és sajna tudom, hogy mennyire nem jó alvásproblémával küzködni.
Nekem épp ezért alakultak ki a depis dolgaim ha tudsz változtass a helyzeteden.
Ám ha nem sikerül és szeretnéd álmatlan éjszakáid hasznosabban eltölteni, ajánlom magamat msn partnernek:-)
Hát a gondolkodás pont az a tevékenység amit a te esetedben nem szabad tenni.
Írj privátot és fel tudjuk venni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!