Mit tehetnék azért, hogy jól tudjak aludni?
Sajnos,nekem csak álom az,ami másnak egyértelmű,a jó alvás!
Értem itt a legalább 6-8 óra alvást.
Kénytelen vagyok 2 műszakban dolgozni(de-du)és a délelőttös hetet egyszerűen,alig bírom túlélni!
Ilyenkor vasárnapról-hétfőre semmit nem tudok aludni!
Hétfőtől pedig,ilyen max.2-3 órákat naponta,ami nagyon-nagyon kevés!
Mindennap durván fáj a fejem és őrülten lehangolt vagyok.
Sokszor remegve készülődök dolgozni,mert annyira kialvatlan vagyok.
Már egy csomó dolgot kipróbáltam,annak érdekében,hogy aludjak,de semmi sem segít!(tea,nyugtató,ilyen-olyan alvássegítő gyógyszerek)
Egyszerűen képtelen vagyok délelőttös héten,nemhogy kialudni magam,hanem egyáltalán aludni!
Van valami ötletetek,ami segíthet?
Már tényleg úgy érzem,hogy nem bírom tovább!
Segítsetek,kérlek titeket!!!
Köszönöm!!
orvos, vérvétel/laborvizsgálat
és sportolás
Köszönöm,de ezen minden évben túl vagyok,de szerencsére semmi egészségügyi problémám nincs,de ha nem változik meg ez az alvási dolog,akkor lehetnek gondok!
Amúgy sportolok,súlyzózni,meg futni szoktam.
Még fontos infó lehet,hogy Xanaxot szedek már vagy 4 éve,minden lefekvés előtt egy fél szemet.
akkor beszélj a dokival, aki felírta a xanaxot
. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így a Xanax is okozhat mellékhatásokat, melyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A mellékhatások általában a kezelés kezdetén jelentkeznek, de a későbbiek folyamán fokozatosan megszűnnek. Leggyakrabban álmosság, szédülés, feledékenység, izomgyengeség, kimerültség, koordinációs zavar, ataxia és hadaró beszéd.
Ritkábban fordul elő homályos látás, fejfájás, depresszió, alvászavar, idegesség/szorongás, remegés, testsúlyváltozás, memóriazavar, gyomor-bélrendszeri tünetek, autonóm idegrendszeri zavarok, nyomásfokozódás a szemben, hangulatzavar, bőrgyulladás, szexuális zavarok, szellemi teljesítménycsökkenés és zavartság.
A szakirodalomban benzodiazepinekkel kapcsolatban leírták még: izomtónus rendellenességek, ingerlékenység, étvágytalanság, menstruációs zavarok, vizelet visszatartási rendellenesség, vizelet megrekedés, kóros májműködés, megnövekedett prolaktinszint előfordulását.
Elsősorban azoknál a betegeknél, akik egyidejűleg más központi idegrendszerre ható gyógyszert is kapnak vagy a meglévő pszichiátriai betegségük miatt előfordulhat koncentrációs nehézség, hallucináció, zavartság, ingerlékenység; viselkedésbeli rendellenességek pl. düh, agresszió, illetve ellenséges magatartás.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.
Gondolom, ha tehetnéd, már váltottál volna munkahelyet. Valószínűleg egyből megoldódna a problémád.
A Xanax-ról pedig meg kellene próbálnod fokozatosan leszokni, talán jobban menne az alvás is.
És találj valamit vagy valakit, akiben örömödet leled.
(De ezeket te is tudod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!