Pár hónapja rátettem a laptopom a combomra ott tartottam, és elszineződött, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik de ugye van ott ahol hűt a gép és elég meleg na most én ott tartottam magamon és keletkezett egy barnás folt ugy néz ki mint egy vér aláfutás...nem tudjátok ez mitől múlna el?Vagy menjek vele orvoshoz?2010. jún. 27. 18:39
1/6 thegodswhip válasza:
Azért, hogy tisztázzuk: a gépen lett a folt, vagy rajtad? :D
2/6 anonim válasza:
"úgy néz ki mint egy vér aláfutás...nem tudjátok ez mitől múlna el?Vagy menjek vele orvoshoz?" -> ebből rájöhettél volna,hogy rajta keletkezett.... -.-
Borogasd kicsit,ha nem múlik el 1 héten belül menj vele bőrgyógyászhoz!
3/6 A kérdező kommentje:
hát oké borogathatom de tényleg több honapja ottvan szoval ha vér alá futás is lenne felszivodott volna elég para:D
2010. jún. 27. 19:04
4/6 anonim válasza:
Megégetett, ennyi. Túl meleg volt a bőrödhöz, ami így elszíneződött.
5/6 anonim válasza:
szerintem nem a laptop miatt van, mert én is rendszeresen ot tartom és néha tényleg elég forró. szerintem amugy is kialakult volna ez a problémád...
6/6 A kérdező kommentje:
ésha megégett az ottmarad vagymi?de tuti a laptop miatt van
2010. jún. 28. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!