Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elszíneződött fogra porcelán héj?

Elszíneződött fogra porcelán héj?

Figyelt kérdés

Gyökérkezelés után elszíneződött a fogam, szinte már szürke nagyon nagyon zavaró, mert ráadásul az elöl lévő fogamról van szó. Akkor még amikor zajlott a kezelés kérdeztem a fogorvost a fogfehérítésről, de azt mondta, hogy ez az egy fogam azért mindig egy kicsit másabb színű lesz mint a többi. Utánanéztem itt a neten ennek a porcelán héjnak, ezzel elvileg meg lehetne oldani a "kifehérítést" nem? Tudom, hogy erről inkább a fogorvosommal kéne beszélnem, de azért kérdem itt, hogy egyáltalán meg merjem-e kérdezni tőle, vagy ez hülyeség? És akkor a többit hozzá lehet fehéríteni?

Köszi előre is.

21/L

2011. aug. 19. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehetne csinálni. De nyugodtan kérdezd meg a dokit, el fogja mondani a lehetőségeket.
2011. aug. 19. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyökérkezelés miatt elszíneződött fogat kitudnak fehéríteni belső fogfehérítéssel. Nem szükséges a porcelán héj, az egyébként sem olyan tartós. Kb. 1 év.
2011. aug. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!