Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha ráment a fülemre mit...

Ha ráment a fülemre mit csináljak?

Figyelt kérdés

meg vagyok fázva már egy jó ideje, de semmi komoly, nem is vagyok nagyon rosszul, csak a váladék felhalmozódott az arcüregemben, és msot érzem h a fülemre is ráment. Orvoshoz nem akarok menni, mert tuti felír vmi antibiotikumot. Nincs valami megoldás??

(ha az orrcseppet mondjuk a fülembe csepegtetem? vagy az hülyeség?:D)

2010. jún. 27. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

antibiotikumot okkal ír fel. de ha megvárod, míg a gyulladás miatt elveszted a hallásod, akkor hajrá.

orrcseppet tilos fülbe csepegtetni! nem arra van! ált érszűkítőt tartalmaznak, így hatnak, a füledre nem ez kell.

amúgy meg mi a bajod az antibiotikummal???

2010. jún. 27. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy felírja a gyógyszert. Én pl. Garasone fülcseppet kaptam dobhártyagyulladásra nem annyira rég, orrcseppet, meg Flemac tablettát, és alig egy hét alatt rendbejöttem. Esetleg, ha jóban vagy az orvossal, akkor megkérheted, hogy írjon fel. Persze az lenne a legjobb, ha elmennél a fülészetre, ha nem akarod, hogy felszúrják a füled...
2010. jún. 27. 16:16
 3/5 anonim válasza:
menj dokihoz,ő majd felfog neked írni gyógyszert.
2010. jún. 27. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne játssz vele! Komolyan gondolod, hogy nem kell doki? Ha van infralámpád, azzal kezeld, vagy meleg sót rakjál a füledre, arcodra, esetleg vannak ezek a thermo tasakok, valamilyen gél van bennük, az sokáig tartja a hőt. Holnap meg mindenképpen orvos, mert meg fogsz őrülni a fájdalomtól! Tapasztalat!
2010. jún. 27. 16:30
 5/5 anonim válasza:

Tudom, higy mar regen nem aktualis a kerdesed, de azert ha barmikor lesz meg ilyen.

En is nagyon beparaztam, nekem is ez volt. Ejszaka ugy fekudtem le, hogy a bedugult fulem volt felul, es szerintem visszafolyt az orromba. Reggel orrotfujtam, es ki is dugult. Minden szer, gyogyszer, lampa, kovirozsa leve stb nelkul. :-) udv

2015. máj. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!