Ha ráment a fülemre mit csináljak?
meg vagyok fázva már egy jó ideje, de semmi komoly, nem is vagyok nagyon rosszul, csak a váladék felhalmozódott az arcüregemben, és msot érzem h a fülemre is ráment. Orvoshoz nem akarok menni, mert tuti felír vmi antibiotikumot. Nincs valami megoldás??
(ha az orrcseppet mondjuk a fülembe csepegtetem? vagy az hülyeség?:D)

antibiotikumot okkal ír fel. de ha megvárod, míg a gyulladás miatt elveszted a hallásod, akkor hajrá.
orrcseppet tilos fülbe csepegtetni! nem arra van! ált érszűkítőt tartalmaznak, így hatnak, a füledre nem ez kell.
amúgy meg mi a bajod az antibiotikummal???

Tudom, higy mar regen nem aktualis a kerdesed, de azert ha barmikor lesz meg ilyen.
En is nagyon beparaztam, nekem is ez volt. Ejszaka ugy fekudtem le, hogy a bedugult fulem volt felul, es szerintem visszafolyt az orromba. Reggel orrotfujtam, es ki is dugult. Minden szer, gyogyszer, lampa, kovirozsa leve stb nelkul. :-) udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!