Mi a véleményetek az alkoholizmusról?
jöhet hideg-meleg?
mit jelent a meleg?
"Hasznos tevékenység, oldja a gátlásokat, megoldásokat ad a napi problémákra. Gyorsítja az anyagcserét, időnként hozzájárul a munkavégzés hangulatához, illetve a különböző italokat váltogatva igazi ínyencségekhez juthatunk vele"
Egyetlen alkoholistát sem ítélek el, a lehető legnagyobb megértés amit érzek irántuk, nem mindegy miért iszik valaki.
Én sose fogom magamról azt mondani, hogy alkoholista vagyok, viszont elismerem, hogy függő. Lelki függő. Nem remegek, nem érzem rosszul magam ha nem ittam. Többször próbáltam leszokni, keményen elhatározni, hogy csak 1 hónapig ne. 10 napig bírtam. A 8-9-10. napon az játszódott le a fejemben, hogy miért ne igyak ha évek óta ez minden örömöm? Miért ne igyak ha szeretem, és addig sincs stressz meg az összes gond a fejemben és nem unatkozom?
Töményet nem csak sört szoktam inni, heti átlag 5 litert max. Ahhoz, hogy teljesen leszokjak fogalmam sincs mi kell de kiegyezem azzal ha heti 2.5-3ra csökken a literszám.
"24.-ben."
Huszonnegyedik micsodában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!