Hogy mondjam ezt el az orvosnak?
Van egy kis problémam a ciklusommal de első körben a háziorvoshoz szeretnék menni. Viszont szűz vagyok még. Ki szeretném kerülni a nőgyógyászos dolgot, van egy tippem sajnos, hogy mi lehet a gond (pcos, elég sok minden megegyezik nálam). Hogy mondjam el az orvosomnak, hogy szűz vagyok ha esetleg nem kérdez rá? Kérhetem, hogy endokrinológushoz küldjön? Sok mindenkitől hallom, hogy sok nőgyógyász csak fogamzásgátlót ad rá és ha lehetséges akkor ki szeretném ezt hagyni.
20/l
Magán úton sem szeretnél nőgyógyászhoz menni? Vele lehet, hogy jobban meg tudnád beszélni a gyógyszer nélküli kezelést (ha van ilyen).
És biztos endokrinológushoz is el lehet jutni magán úton. Ide lehet, hogy háziorvos nem is adhat beutalót.
Vagy csak egyszerűen, határozottam állj elé, hogy a ciklusoddal van probléma, gyanítod, hogy pcos, és endokrinológushoz szeretnél beutalót kérni komolyabb kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!