Ti mit csináltok otthon, hogy ne menjenek végig a betegségek az egész családom?
Már nagyon elegem van, szeptember óta mindig beteg vagyok.
A tesóm kollégista lett és minden ilyen hányás, hasmenés, nátha végugmegy a családon. Amimor én voltam koleszos, huszada ennyire nem volt durva a helyzet.
ez a kérdező szerintem mindenkit lepontoz akinek tiszta a lakása és ritkán beteg :D
olyanoknak nem hasznos válaszuk akik aztán tényleg nem írtak semmi rosszat :D
kérdező sztem te agyilag is beteg vagy :D főleg ha már 29.-ére írod ki ezt a kérdést
"Nálunk négy gyerek van és minden végigmegy, pedig tiszta a lakás, a férjem pedig rend és tisztaságmániás, jelenleg a lakást mossa körbe fertőtlenítővel."
Lehet, hogy pont azért megy végig minden mindenkin, mert túlzásba is viszitek a ferőtlenítést, így nem tud megerősödni eléggé a gyerekek immunrendszere...
"le van hányva a fal, le van f.sva a vécé és az ágynemű tiszta gané"
Ilyen esetben tényleg szükség van a fertőtlenítésre is a takarítás mellett. De azt is írtad, hogy "a férjem pedig rend és tisztaságmániás"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!