Éjszakai műszak 19 évesen?
Egy vegyesboltról lenne szó, eladóként. A hirdetésben havi 250-260 ezer nettó szerepel heti 4 nap munka. Gondolom 22-től 6-ig tartana a munka.
Még soha nem dolgoztam sehol, szóval a kérdésem az lenne hogy mennyi vállalható az éjszakai műszak? Egy-másfél évig szeretném csinálni. Hétfőn OKJ-ra járnék 9-től 20-ig. Aztán 22-től reggel 6-ig dolgoznék, kb. 6:30-40-re hazaérek, mire elalszok lesz 7-7:30 és remélem tudok aludni 13-15-ig. Utána van 6-8 óra szabadidőm. Hétfőtől csütörtökig dolgoznék (ha én választhatom ki) szóval a péntek, szombat és vasárnap szabad.
Szerintetek ez így kibírható lenne?
tökmindegy hány éves vagy. az éjszakai műszak mindent fel fog borítani a szervezeted működésében. ajánlom ezt is olvasni [link]
persze a pénz jó, de vajon megéri? én 180e-et keresek heti 15 óra normális nappali munkával külföldön. tudom ajánlani ha még szeretnél élni normálisan.
1 vagyok
4 evet dolgoztam így, legalább 10et öregedtem (ismerek olyat aki 10eve csinálja és ő például jól tartja magát) de a tobbsegen látszik.
Az eletem felborult teljesen,ezért is leptem. Persze van olyan aki birja és szereti de szerintem keves olyan ember van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!