Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire készíti ki az embert...

Mennyire készíti ki az embert az éjszakai műszak? Hogy érdemes pihenni?

Figyelt kérdés

Már napok óta gondolkodok, hogy elmegyek éjszakai sofőrnek furgonra 9órás meló lenne éjféli kezdéssel.

A tervem, hogy éjjel dolgozok délután meg tanulok jogsira (C-jogsi)

Attól tartok, hogy ez megterhel, és nem tudom , hogy reggel vagy majd tanfolyam után pihenjek.

Ti mit tennétek?

2018. júl. 17. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Tanfolyam előtt pihenj, teljes sötét szobában. Megpróbálod és meglátod hogy bejön e.
2018. júl. 17. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A folyamatos éjszakázás szerintem gáz. A túrban lévő (4 naponta 1 nappal és 1 éjjel 12 óra) simán vállalható.
2018. júl. 17. 22:24
 3/3 anonim válasza:

Hát én dolgoztam éjszaka, kB fél évig bírtam de egyáltalán nem tudtam hozzászokni! Felborult az egész életem, ejjel dolgoztam,reggel 7-re haza értem 1-2 óra még volt bennem, amit itthon eltudtam hasznosan tölteni... Aztan mintha elvagták volna, képtelen voltam mindenre, lefeküdtem es egészen addig aludtam, míg újból nem kellett munkába indulnom!

Igazából egy próbát megér, mert mindenki szervezete másképp reagál, ahol én dolgoztam ott voltak olyanok, akik évek óta éjszaka dolgoztak és bizton állították, hogy ők mar nem is tudnának nappal dolgozni.

2018. júl. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!