Mitől lehet párom brutálisan erős izzadása? Nem büdös egy cseppet se, semmi szaga nincsen, de olyan, mintha kb. a zuhany alól lépett volna ki.
Ez így leírva tényleg elég durvának tűnik. Én is nagyon izzadós vagyok, de én inkább csak a felsőtestemen, máshol azért kevésbé. Illetve én csak melegben szoktam izzadni, nem folyamatosan. Ami mondjuk relatív, mert nekem az is meleg, ami a többi embernek nem az, vagy már egyenesen hideg. Én még most is egy szál rövid ujjú pólóban járok, a reggeli 15 fokban az számomra pont kellemes, délután hazafelé a 20-25 fokban már így is melegem van. A nyár viszont a halálom, olyankor az utcára kimerészkedve pár perc után én is úgy nézek ki, mint aki a zuhany alól jött egyenesen.
Az én esetemben nem tudok róla, hogy bármilyen szervi eredetű oka lenne a dolognak. Amúgy hasonló helyzetben vagyok, mint a párod: én is 180 cm magas vagyok, és irodai, szóval ülőmunkát végzek. Túlsúlyos is voltam sokáig, egy időben már majdnem elértem a 100 kg-ot, de aztán elkezdtem figyelni az étkezésre, meg valamivel többet mozgok, mint előtte, ha nem is sokkal, és most olyan 77-78 kg vagyok. De izzadni ugyanúgy izzadok, mint előtte. Meg már középiskolás koromban is izzadtam, pedig akkor még kimondottan vékony voltam.
Amúgy ami még érdekes, hogy nekem a testhőmérsékletem is alacsonyabb az átlagnál. Normál körülmények között alig éri el a 36 fokot, de szokott az alá is menni simán. Ellenben 37 foknál, ami másoknál még bőven normális, én már rosszul szoktam lenni, érzem, hogy lázas vagyok.
33/F
Kérdező, 180 cm-hez SOK a 100 kg. Legalább 15 kg zsír van rajta.
Mindegy, minek tűnik, ez annyit jelent, hogy ennyi hájat cipel, ami rombolja az egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!