Miért lehet büdös az ondófolyadék? Higiénia teljesen rendben, minden pisilés után farokmosás, napi 2X zuhany. Ha emberem iszogat, akkor rá pár napra büdösek a kiskatonák egyébként teljesen átlagos íze-illata van a "cucc"-nak. Emiatt lehet?
Köszönöm. Gyanakodtam, de nem gondoltam, hogy az italnak ilyesmi hatása tud lenni...
Grrrrrrrrrr.....
Tapasztalt ilyet esetleg más is?
Konkrétan döglött hal szaga van... Pedig olyat nem eszik. :D Nah, viccet félretéve, én ilyen iszonyú bűzös ondót soha nem éreztem, mindig csak jó illatút....
Furcsa fintor, hogy pont azé bűzölög, akit szeretek nagyon.:(
"Az ondónak jellegzetes szaga van.Általában gesztenyevirág illatú. Ha büdös, akkor meg kellene vizsgáltatni az ondót, nincs-e olyan eltérés, mely ezt okozza. Tenyésztést kell végeztetni, ezt urológián lehet kérni urológiai vizsgálattal együtt."
"Bűzös ondó – A kellemetlen szagú, bűzös ondó mindig fertőzést jelez. Keresd fel az orvosod, hogy mihamarabb meggyógyulj!"
"A prosztata vagy az ondóhólyag gyulladása is okozhatja, ezért érdemes elmennie urológiai kivizsgálásra, addig is védekezzenek a biztonság kedvéért.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!