Mitől lehet párom brutálisan erős izzadása? Nem büdös egy cseppet se, semmi szaga nincsen, de olyan, mintha kb. a zuhany alól lépett volna ki.
Hallgassatok az endokrinológusra, és menjetek vizsgálatra.
Másrészt, az "enyhén túlsúlyos, ülőmunkát végez, leginkább a hasán van háj" rohadtul veszélyes, mert az az ún. zsigeri zsír felszaporodását jelzi, azaz amikor valakinek a szervei körül van zsírososdás, és akadályozza a normális működést.
Sportolni kell (kötelező), egyébként: hány kiló és milyen magas?
jó orvost kell keresni és kivizsgálni
Addig is egy természetgyógyszer módszer enyhít (nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást): este orvosi zsálya teát igyon (pár percig főzni, leszűrni, éjszaki izzadásra jó)
1+ Nekem volt ilyen az egyik gyereknél, amikor terhes lettem egyetlen éjszaka. Nekem is az inzulin volt a hunyó. A dokim mondta, hogy ez miatt..
Szóval vedd komolyan amit írtam..
Ez az inzulin is jó ötlet, feltétlen megnézetjük azt is! Nem baj, ha fizetős, ennek már tényleg véget kell vetni, sajnos már évek óta áll fenn ez az állapot. :/
Másrészről ez a körzeti nagyon hanyag, már nem először fordul elő, hogy csípőből lehurrogja amit a párom mond, végig se hallgatva. Nem vagyok egy szemétkedő, de az ilyet nem kellene betegjogi képviselőnél jelenteni? Neki semeddig se tartott volna egy beutalót kiállítani, tehát jóformán megvonta tőle a további kezelést! Az már csak hab a tortán, hogy csinált egy hasonlót is pár évvel ezelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!